Jordbær milkshake med banan

Jordbærmilkshake  Jordbær milkshake med banan
Jordbær milkshake er fantastisk til en varm sommerdag, hvor man trænger til noget forfriskende. Jeg elsker at servere denne milkshake for min familie!

Jordbær milkshake uden tilsat sukker

Solen skinner fra en skyfri himmel, og vuggestuen er lukket. Dagen står derfor i familienstegn, og da vi kom hjem fra at have nydt det dejlige vejr, havde vi sådan brug for en kold og frisk forfriskning. Vi lavede derfor en lækker og sund jordbær milkshake, som er et klart bedre og sundere alternativ til isen på en varm weekend dag. Vi synes ikke, at drikken behøvede ekstra sødme, men hvis man ønsker det, kan man tilføje f.eks honning eller puddersukker til at gøre sin jordbær milkshake mere sød. Jeg sluttede af med, at pynte med friske hindbær, som min datter elskede at spise ved siden af, at hun drak af det spændende sugerør.

Opskrift på jordbær milkshake

Jeg bruger meget ofte min blender til at blende lækre drikke som denne jordbær milkshake. Det er bare en utrolig god måde, at få frugt og grønt samtidig med, at det smager sødt, lækkert og en smule forbudt. Her er banan virkelig en evig vinder. Den gør noget helt fantastisk for konsistensen af en jordbær milkshake, og så giver den en dejlig sødme. Det naturligt høje sukkerindhold i en banan gør netop, at man ikke behøver at tilsætte raffineret sukker som ovenfor nævnt.

Læs også gerne: Opskrift på spinatsmoothieDen bedste smoothiebowlCitronshots med ingefær og Nem iskaffe med sirup

Dermed er det også en god måde, at forkæle de små størrelser (og de voksne for den sags skyld), der helst ikke skal indtage for meget sukker på dagsbasis. Min datter er ihvertfald helt vild med denne opskrift på milkshake med jordbær og banan.

Jordbær milkshake med banan
 
Forfatter:
 
Ingredienser
  • 200g frosne jordbær
  • 2 små bananer
  • 2dl mælk
Fremgangsmåde
  1. Bland det hele sammen i en blender, til det er en ensartet tyk milkshake.
  2. Tilsæt evt ekstra mælk, hvis du synes din drik skal være tyndere.

 

1 kommentar til “Jordbær milkshake med banan”

  1. Lyder lækkert. Jordbær og banan. Det må jeg prøve en dag.

    Men hindbærrene, er de bare en sofistikeret topping eller ?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.