Græskarsuppe – lækker butternut squash suppe

Denne opskrift på græskarsuppe er sponsoreret af Aarstiderne!

Græskarsuppe  Butternutsuppe
Græskarsuppe og dermed også butternutsuppe squash suppe er ikke noget jeg har lavet før, men da jeg elsker supper i alle slags størrelser, smage og nuancer, så sprang jeg hovedløst ud i denne suppeopskrift.

Græskarsuppe fra Aarstiderne

Denne lækre opskrift på græskarsuppe er ikke min egen. Jeg er nemlig så afsindig heldig, at få lov til at teste, smage og eksperimentere med aarstidernes “low carb” måltidskasse i denne uge. Sidste uge spiste vi os mæt i “slankekassen” også leveret til vores dør fra Aarstiderne, og det var virkelig en succes. Her delte jeg opskriften på den lækre og sunde ret med bagt torsk serveret på en rødbede- og linsesalat. Hvis du også kunne tænke dig, at få leveret en måltidskasse til din dør hver mandag, så deler jeg her en rabatkode: DGX2SA der giver 15% på første måltidskasse hvis du køber gennem dette link: Blogtilbud.aarstiderne

Længere nede i indlægget vil jeg fortælle mere om low carb kassen, dens fordele og dens ulemper i forhold til de andre måltidskasser jeg nu har smagt. Konceptet “Aarstiderne” er der dog ikke en finger at sætte på. Alle fødevarerne er af virkelig god kvalitet og økologisk, og så er det bare så ufattelig smart, at man får leveret alle ingredienserne og opskrifter til 4 dages aftensmad foran ens hoveddør. Man kan på den måde slå hovedet fuldstændig fra, og ikke spekulere over hvad aftensmaden skal bestå af når man er træt om eftermiddagen.

Suppe med græskar Butternut squash suppe

Opskrift på græskarsuppe med butternut squash

Det gode ved Aarstidernes måltidskasser er, at deres opskrifter aldrig er kedelige selvom der er uanede mængder af græskar, selleri, rodfrugter, kål eller hvad ens måltidskasse nu indeholder. Maden er simpelthen vel krydret og smagfuld ligesom denne græskarsuppe også er det.

Læs også gerne: Skøn minestronesuppeYndlings kartoffelsuppeHokaido Suppe og Mørbradgryde med svampe

Denne græskarsuppe er en butternut squash suppe som egentlig er meget mild i smagen i forhold til for eksempel hokaidogræskar. Græskarsuppen er smagt til med både bouillon, chili, frisk ingefær, spidskål, græskarkerner og tern af stegt svinekarm. I kan næsten forestille jer et måltid der på trods af det lave kalorie og kulhydratbehov, smager helt igennem fantastisk.Jeg kan ihvertfald på det varmeste anbefale denne græskarsuppe.

Græskarsuppe - lækker butternutsuppe
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Græskarsuppe, butternutsuppe til 2 personer:
  • 1 butternut squash
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 bouillonterning
  • frisk ingefær
  • 1 pakke store tern af svinekam
  • 1 spidskål
  • 50g græskarkerner
  • Olivenolie til stegning
  • Salt og peber

 

Aarstidernes low carb måltidskasse med græskarsuppe

Nu er ugen kun lige begyndt, men jeg kan allerede sige, at jeg bliver udfordret gevaldigt med denne low carb kasse fra Aarstiderne. I kender mig efterhånden ret godt og ved, at jeg synes det er vigtigt at spise kulhydrater gennem dagen, så da jeg blev spurgt om jeg ville prøve low carb kassen, så nåede jeg at blive en smule skeptisk.

Alligevel synes jeg det er utrolig sjovt at prøve mine egne grænser af, og måske endda blive inspireret til at prøve nye og anderledes måltider. Aarstiderne leverer som sagt måltidskasser i alle mulige forskellige genrer som f.eks “børnefamiliekassen”, “vegetarkassen”, “livretter”, “verdenskassen” og 10 andre forskellige måltidskasser. Der er derfor fri lejlighed til, at finde lige præcis den måltidskasse fra Aarstiderne, som passer ens familie bedst.

Low carb kassen som jeg tester i denne uge er af lige så høj kvalitet og variation som de andre jeg har prøvet, men jeg mangler virkelig mine kulhydrater. Derfor spiste jeg også en skive ristet rugbrød til ovenstående opskrift på græskarsuppe, og det samme gjorde min mand. Jeg har dog flere veninder som elsker at spise low carb, og hvor lige netop denne måltidskasse er deres favorit. Det er nok en smags sag, og derfor er det også så smart, at man nemt kan udvælge hvilken måltidskasse der vil passe ens familie bedst.

I næste uge skal jeg teste en ny måltidskasse, og jeg er faktisk ret så spændt. Opskriften på græskarsuppe var ihvertfald lige i øjet!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.