Den fynske landsby  Den fynske landsby museum
Dengang jeg var en lille pige, besøgte jeg Den fynske landsby sammen med min faster. Jeg er opvokset i Sorø på sjælland, og når jeg havde sommerferie, så tog jeg en uge på ferie hos min faster og onkel på Fyn. Noget som vi altid besøgte var den fynske landsby, hvor vi typisk hørte koncerter eller så teater. Helt fantastiske barndomsminder at huske tilbage på.

Museum Den fynske landsby  Den fynske landsby Odense
{Det kan godt være lidt svært, at tage et familiebillede med en spilopmager og en lillebror}

Et besøg hos den fynske landsby

Jeg har længe villet besøge stedet igen. Så jeg tog hele min lille familie under armen sidste weekend, og sikke en fantastisk oplevelse vi havde. De havde lovet regnvejr, men solen skinnede og spiloppen oplevede bondegårds dyr for aller første gang. Vi klappede hestene, snakkede med grisene og besøgte hønsene, der stadig var lukket inde i stalden.

Man kunne gratis nuppe en trækvogn, som man kunne transportere børnene rundt i. Lillebror nød dog stunden i bæreselen, hvor han elsker at sidde, men spiloppen syntes det var fantastisk, at blive kørt rundt i hele den fynske landsby, hvor vi oplevede hvordan menneskene boede, levede og arbejdede omkring 1800-taller ved H. C. Andersens tid.

Den fynske landsby med børn  Børn og den fynske landsby
{Andre mødre der også får dårlige nerver, når jeres baby’er bliver kastet op i luften. Lillebror elsker det dog}

Forår i den fynske landsby  Heste i den fynske landsby

Hestevogns kørsel i den fynske landsby

Vi sad og spiste vores medbragte madpakker på en lille bænk, og ventede samtidig på at hestevognen kom forbi og samlede os op. En tur der helt klart kan anbefales. Vi fik set hele den fynske landsby imens hestene trak os rundt blandt skæve bindingsværks huse, stråtækte tage og smuk natur.

På det tidspunkt hvor vi besøgte Den fynske landsby, foregik der ingen arrangementer, men det gjorde absolut heller ikke noget. Vores børn er stadig små, og selve historien som landsbyen fortalte, var nok i sig selv. Jeg planlægger dog, at vi skal opleve meget mere til landsbyen i fremtiden. Både når det kommer til deres koncerter, teaterforestillinger og markeder.

Hestevogns kørsel den fynske landsby  Den fynske landsby grise

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 31, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page