Indlægget indeholder reklame for Valsemøllen
Denne chokoladekage er overtrukket med en skøn, sød og syrlig frosting og pyntet med festlige små påskeæg, der gør kagen til en vaskeægte påskekage. Det er mine børn, som har lavet det meste, men det gør blot kagen endnu mere perfekt.
Valsemøllen påskekage
Chokoladekagen, som det meste af påskekagen består af, er en helt traditionel én af slagsen. Den smager dejligt af chokolade, er blød og samtidig saftig. Denne gang har vi benyttet os af Valsemøllens “chokoladekage”, som er en bageblanding, der gør det virkelig nemt og hurtigt for børnene at få bagt hjemmebag. Kageblandingen er også oplagt til at tage med i sommerhus eller andre udflugter, hvor man ikke har et fyldt køkkenskab.
Hvis man i stedet ønsker at bage en chokoladekage fra bunden af, så er Valsemøllen’s “kagehvedemel” perfekt til netop dette.
Opskrift på påskekage
Inspiration til andre nemme kager: Klassiske, tynde pandekager og De allerbedste chokolademuffins
Ingredienser
- 1 pakke Valsemøllen chokoladekage
- 400 g flødeost natural
- 100 g flormelis
- 2 spsk. limesaft eller citronsaft
- 200 g påskeæge i forskellige former og farver
- evt. spiselige blomster
Sådan gør du
- Bag chokoladekagen som anført bag på "Valsemøllen chokoladekage"
- Lad chokoladekagen afkøle helt inden den pyntes
- Pisk flødeost, limesaft og flormelis godt sammen til det bliver luftigt
- Smør frostingen ud på chokoladekagen og pynt med påskeæg