Indlægget indeholder reklame for Valsemøllen

Denne chokoladekage er overtrukket med en skøn, sød og syrlig frosting og pyntet med festlige små påskeæg, der gør kagen til en vaskeægte påskekage. Det er mine børn, som har lavet det meste, men det gør blot kagen endnu mere perfekt.

Valsemøllen påskekage

Chokoladekagen, som det meste af påskekagen består af, er en helt traditionel én af slagsen. Den smager dejligt af chokolade, er blød og samtidig saftig. Denne gang har vi benyttet os af Valsemøllens “chokoladekage”, som er en bageblanding, der gør det virkelig nemt og hurtigt for børnene at få bagt hjemmebag. Kageblandingen er også oplagt til at tage med i sommerhus eller andre udflugter, hvor man ikke har et fyldt køkkenskab.

Hvis man i stedet ønsker at bage en chokoladekage fra bunden af, så er Valsemøllen’s “kagehvedemel” perfekt til netop dette.

Opskrift på påskekage

Inspiration til andre nemme kager: Klassiske, tynde pandekager og De allerbedste chokolademuffins

Påskekage med frosting

Antal 8 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Valsemøllen chokoladekage
  • 400 g flødeost natural
  • 100 g flormelis
  • 2 spsk. limesaft eller citronsaft
  • 200 g påskeæge i forskellige former og farver
  • evt. spiselige blomster

Sådan gør du

  • Bag chokoladekagen som anført bag på "Valsemøllen chokoladekage"
  • Lad chokoladekagen afkøle helt inden den pyntes
  • Pisk flødeost, limesaft og flormelis godt sammen til det bliver luftigt
  • Smør frostingen ud på chokoladekagen og pynt med påskeæg
Har du prøvet opskriften?Nævn @mariavestergaard.dk eller tag #mariavestergaard!

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Warning: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to Instagram platform changes on March 31, 2020, this Instagram account needs to be reconnected to allow the feed to continue updating. Reconnect on plugin Settings page