Cafe Fleuri – autentisk og elskværdigt

Brunch cafe fleuri  Baggårds kat
{Brunch tallerken og baggårds idyl midt i Odense centrum}

Aldrig har jeg oplevet et sted mere fantastisk end Cafe Fleuri. Det er hverken et overdrevent eller opreklameret udsagn for stedet rummede af nærvær, hygge, grønne urter, gennemførte detaljer og en kvindelig ejer der var så ægte og unik, at alt hvad hun havde sat sit præg på, kunne ses.

En unik perle i Odense – Cafe Fleuri

Min lykkerus efter besøget hos cafe Fleuri skyldes nok også, at det for mig, var en gemt perle i Odense. Billederne fra netop denne dag, skildrer nemlig mit allerførste besøg hos dette pragtfulde sted. Udefra kan det absolut ikke ses, hvad der gemmer sig inden bag ved den gamle og rustikke bygning’s fire vægge, men ved første fodtrin ind i Jane’s cafe, blev jeg ramt af en enorm forbløffelse. Ikke nok med at cafeen rummer en fantastisk og eksklusiv delikatesse forretning, en kæmpe stue med lysekrone og rustikke gamle møbler hvor kaffen og kagen kan blive serveret, nej også en unik lille baggård hvor cafeens gæster kan nyde solens stråler i læ fra byens støj og ubehag.

Inspiration til spisesteder i Odense: Soup Stone Cafe, Restaurant Mmoks og Burger Anarchy

At træde ud i baggården var virkelig som at opdage en skjult skat, og jeg kan ikke vente med, at tilbringe timevis af min eksamenslæsning midt i denne smukke idyl. Ligesom jeg heller ikke kan vente med, at invitere min mor på kaffe eller brunch på netop dette sted, da jeg ved, at hun vil elske det lige så højt, som jeg allerede gør det.

Delikatesse butik  Cafe Fleuri facade
{Et lille udpluk af butikkens kæmpe udvalg af delikatesser for enhver smag}

Morgenmad cafe fleuri  Planter cafe fleuri
{Min kaffeelskende og søde mand, der var yderst tilfreds og mæt efter et dejligt formiddags måltid}

Økologisk, plantebaseret og sund mad

Konceptet hos cafe fleuri er økologisk, delikat, plantebaseret og sundt. Og vi fik også en brunchtallerken, som jeg absolut ikke har set magen til før.

Jane som ejer Cafe Fleuri er en smuk værtinde, der er uddannet indretnings arkitekt og desuden finder inspiration fra rejser verden rundt. Hun har indrettet cafeen så hyggeligt og stemningsfuldt, at jeg endte med også at tage billeder af badeværelset – så gennemført var hver en krog af hendes cafe.

lysekron hos cafe fleuri  Cafe fleuri kaffe
{Et billede af stuen hos Cafe Fleuri, hvor jeg vil sidde til vinter med min nyfødte lille baby i armene og en varm kop kaffe}

Kagebagning  delikatesser
{Jane, ejeren af Cafe Fleuri, der er i fuld gang med, at bage kager til dagens heldige gæster}

Den største anbefaling i overhovedet kan drømme om, vil jeg sende cafe Fleuri’s vej, og hvis i ser en langhåret, gravid, kvinde i midten af tyverne sidde over i hjørnet blandt urter, krukker og solstråler i baggården, så sig endelig “HEJ”, for det er nok mig, der sidder lige der, og tilbringe mine sommerstunder.

2 kommentarer til “Cafe Fleuri – autentisk og elskværdigt”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.