Burger Anarchy – snaskede og luksuirøse burgere

Jeg har haft planlagt denne aften i ugevis. Som mor, til en vaskeægte spilopmager, så kan en aften “ude” nemlig føles, som den vildeste ferie på Bahamas. Jeg er sikke på, at de fleste små-børns-forældre kan relatere. Derfor havde jeg i al hemmelighed planlagt en date night med min kære mand. Jeg havde i den sammenhæng allieret mig med mormor og lille moster Asta, der skulle passe spiloppen alt imens, B og jeg skulle holde i hånden over byens lækreste og mest snaskede burgere på Burger Anarchy i Odense.

image

Burgerne var ligesom jeg havde forestillet mig, og levede i særdeleshed op til deres gode omdømme. Burger Anarchy leverer som de eneste i Odense, efter min mening op til en vaske ægte amerikansk burger, med blød burgerbolle, saftigt oksekød, sprødt bacon og de mest afhængighedsskabende hjemmelavede pommes frites med tilhørende dip. Særligt deres blåskimmelost-dip var jeg helt vild med, men også aiolien eller chili mayonnaisen er værd at nævne. Ud over den gængse amerikanske burger med oksekød, så serverer de også yderst luksuriøse burgere med f.eks lam, lyssej og steak med trøffelmayo. Den sidst nævnte burger står som første valg, når jeg næste gang skal besøge Burger Anarchy!

Desværre er jeg så ufattelig dårlig til, at holde på hemmeligheder der indeholder overraskelser. Og jeg endte derfor med, at afsløre det hele i bare spænding over hans reaktion. Han tog umådelig godt i mod overraskelsen, og var både begejstret over valg af spisested, men især også over den efterfølgende biografttur. Der indebar Tarzan, sodavand og bland selv slik. Vi havde en skøn date night!

Del på print

2 kommentarer til “Burger Anarchy – snaskede og luksuirøse burgere”

  1. Ja, det er vi mødres lod for evigt at få ændret vores syn og prioriteringer. Du vil også komme til at opleve at du reagerer hver gang nogen råber “Moar” selv de steder hvor du ved, det ikke er dit barn!

  2. Må man spørge hvorfor hun er på afvænning? Ammer stadig selv en på 15 måneder og tænker også det snart skal stoppe, da der er en lille ny på vej. Men for søren hvor er det en svær beslutning! Kan ligesom ikke finde det rigtige tidspunkt 😕.
    Og super skøn blog du har, der er virkelig mange lækre opskrifter 😊

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *