Vegetarisk kyllingeburger med vegetarian butcher

Vegetarian Butcher

I husker måske, at jeg for nogle uger siden serverede Lucky nuggets fra Vegetarian Butcher for hele min familie. Det vil sige både for vores tre små børn, to onkler, en faster, og selvfølgelig min mand. Siden da har vi prøvesmagt og spist flere forskellige produkter fra samme serie. Særligt de vegetariske unbelievaballs, er vi glade for i tomatsovs serveret med pasta.

vegetar burger

Produkter fra The Vegetarian Butcher

I dag er det dog et andet produkt fra The vegetarian butcher, som jeg vil sætte fokus på. Min mand sagde nemlig ja til, at prøvesmage deres checkened out burger, imens jeg tog billeder af hans reaktion. Selve bøffen er utrolig nem at tilberede, og jeg stegte dem blot på en varm pande i to minutter på hver side samt dryssede med flagesalt og chiliflager. Sidst nævnte er noget vi er utrolig afhængige af pt.

Burgerbollerne fyldte jeg med chickened out burger, syltede agurker, chili mayonnaise og lidt salatblade, og han var ellevild med måltidet. Det selvsamme var jeg. Hvis jeg skal være ærlig, så synes jeg faktisk ikke, at jeg kan smage den store forskel på burgere lavet med kyllingekød og så dette produkt. Overfladen er sprød og let saltet og konsistensen inden i er meget ala kyllingekød. Alt i alt smager det bare virkelig godt.

Vegetarisk burger

Vegetarisk aftensmad

Vi spiser selv utrolig meget vegetarisk mad, og jeg betegner i høj grad mig selv som flexatar. Særligt fordi jeg i en årrække på ca. fem år, slet ikke spiste kød. Nu spiser jeg kød, blot i mindre mængder, men vælger meget gerne sådanne produkter til – som disse fra Vegetarian Butcher, når de smager mindst lige så godt, hvis ikke bedre.

Burger

Inspiration til vegetar opskrifter: Kikærtegryde og Squashruller med flødeost

2 kommentarer til “Vegetarisk kyllingeburger med vegetarian butcher”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.