Snackbarer med peanutbutter

Opskriften på snackbarer er sponsoreret af mig og min mad, SuperBrugsen

Snackbarer med peanutbutter  Snackbarer
Det føles næsten som at vinde i lotto, når man finder en sammensætning af ingredienser, der både har noget godt næringsindhold, men også bare smager (syndigt) godt. Sådan er dét med disse snackbarer.

Snackbarer i samarbejde med “mig og min mad”

Snackbarer, myslibarer, granolabarer eller hvad man nu har lyst til at kalde dem, er et rigtig godt bud på en nærende snack til madpakken. Den gode ide har jeg delt sammen med “mig og min mad” på deres youtube kanal, hvor man også kan finde den fulde opskrift. Youtube kanalen som SuperBrugsen står bag, deler ugentligt nemme videoer, hvor man kan finde inspiration til den daglige madlavning. Noget jeg selv har gjort utrolig meget nytte af, når hovedet har været tomt for nye ideer.

Inspiration til opskrifter: Myslibar

Sunde snackbarer  Hjemmelavet snackbarer

Snackbarer til madpakken

Denne opskrift på snackbarer har jeg efterhånden lavet en del gange. De opbevares rigtig fint i køleskabet, og kan varieres med lige præcis de nødder og kerner, som jeg netop ligger inde med. Min lille spilopmagers favorit er lige præcis denne opskrift, blot med rosiner. Hun er nemlig inde i det vi i øjeblikket kalder en “rosin-periode”. Der skal simpelthen rosiner på hendes havregrød om morgenen, i slikskålen om fredagen og altså også i disse hjemmelavede snackbarer, hun nyder at spise om eftermiddagen. Derfor er det også bare genialt med sådan en nem grundopskrift som denne, så man hurtigt kan skifte tranebær ud med rosiner, eller måske endda tilføje mørk chokolade, hvis dine snackbarer skal spises som en sundere dessert, og ikke med i madpakken.

Hvis du kunne lide denne opskrift, så kan min hjemmelavede koldskål med rabarberkompot måske også friste. Denne opskrift har jeg også lavet i samarbejde med “mig og min mad” og deres digitale madunivers på youtube. Det kan isærdeleshed anbefales, at følge denne kanal.

Snackbarer med tranebær
 
Forfatter:
 
Ingredienser
 • Ingredienser til ca. 8 snackbarer
 • 70g hakkede nødder
 • 100g finvalset havregryn
 • 2 spsk. Tranebær
 • 100g peanutbutter
 • 3 spsk. Akacie honning eller lys sirup
Fremgangsmåde
 1. Hak nødder groft og bland det med havregryn og tranebær
 2. Lun peanutbutter og honning og bland det grundigt sammen med de tørre ingredienser
 3. Ælt nøddemassen sammen, og pres det ned i en form beklædt med bagepapir
 4. Lad nøddemassen stå og hvile i fryseren i 40-60min
 5. Skær snackbarerne ud og pak dem ind i madlavningspapir

 

8 kommentarer til “Snackbarer med peanutbutter”

 1. Det er da en usædvanlig nem opskrift ? Nu tror jeg endelig jeg får mig taget sammen til at prøve at lave en omgang til madpakkerne.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.