Indlægget indeholder reklame for eurodan-huse

Vi tror vi kan planlægge, konstruere og forestille os fremtiden. At vi kan organisere hver eneste lille detalje i hverdagen helt ned til børnenes sovetider, og hvad vi skal have til aftensmad. Og det går da også ganske fint det meste af tiden, lige indtil én Corona virus spreder sig som en verdensomspændende pandemi, og ens ældste datter, bliver indlagt grundet allergisk reaktion efter at have spist skalddyr. Skalddyr som netop kom fra den sushi som man købte, fordi man ville støtte det lokale erhvervsliv i denne svære tid. Og så er det at man opdager, at lige meget hvor meget man planlægger og forestiller sig fremtiden, så er det meste alligevel op til tilfældighederne og ydre omstændigheder, som man slet ikke kan kontrollere. På mange måder er det skrækkeligt, og fantastisk på samme tid. Skrækkeligt fordi man aldrig ved, hvad der kommer i fremtiden, og fantastisk fordi man ligeså godt kan lade være med at spekulere for meget over den fremtid, som man alligevel ikke kan kontrollere.


{Forhindringsbane og en masse hjemmelavet mad får vi blandt andet tiden til at gå med}

Vi er alle blevet frihedsberøvet, og skal tilbringe det meste af tiden indenfor i vores hjem, og jeg takker de højre magter for, at vi ikke længere bor i den gamle lejlighed i Skibhuskvarteret med mug i væggene og alt for mange familiemedlemmer på alt for få kvadratmeter. Jeg takker universet, tilfældighederne eller bare os selv for, at vi bor i et hjem, vores eurodan-huse hjem, som vi har det så rart i. Et eurodan-huse hjem, som vi selv har tegnet, og som nu lægger rammerne for næsten alle døgnets 24 timer. Godt nok er vi ude at gå en tur i ny og næ, og vi cykler også nogle ture på fliserne rundt om huset, men det meste af tiden er vi indenfor i vores fantastiske hjem, og jeg er simpelthen så taknemmelig helt ind i knoglemarven.

Selvom vi savner vores familier, børnenes bedsteforældre, vores venner og alle legekammeraterne så prøver vi ihærdigt at få det allerbedste ud af situationen. For der er aldrig noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Vi har bagt en masse, lavet hjemmelavet slim af vand og kartoffelmel, lagt makeup, udviklet opskrifter, plukket blomster, lavet forhindringsbaner og alt muligt andet sjovt.


{Spiloppens yndlings aktivitet er at lægge makeup på badeværelset med rød læbestift og makeupspejl}

I dette indlæg kunne jeg derfor godt tænke mig at dele noget god inspiration med jer til aktiviteter man kan lave inden døre, og så vil jeg selvfølgelig også gerne slå et slag for eurodan-huse, der har bygget vores hus. I kan finde langt mere inspiration og ikke mindst information på deres hjemmeside www.eurodan-huse.dk. Og i den sammenhæng kan deres katalog i den grad også anbefales. Jeg har ikke tal på, hvor mange timer min mand har brugt på at bladre i dette både online og fysiske blad, dengang hvor vi endnu ikke havde tegnet huset færdigt.

Læs også gerne: 8 gode råd hvis du gerne vil bygge nyt

Hjemmelavet slim

Ingredienser

  • 120 g kartoffelmel
  • 2 dl vand
  • evt. 1 tsk. frugtfarve

Sådan gør du

  • Bland vand med kartoffelmel og frugtfarve i en gryde og pisk det godt sammen
  • Opvarm slimen under konstant omrøring og pisk til slimen en er fast masse
  • Lad slimen køle helt ned inden der begyndes at lege med den
Har du prøvet opskriften?Nævn @mariavestergaard.dk eller tag #mariavestergaard!

 

Dadelbarer med peanuts

Antal 8 dadelbarer

Ingredienser

  • 200 g dadler med sten (saftige)
  • 3 spsk. peanutbutter
  • 100 g saltede peanuts
  • 100 g blandet nødder (f.eks saltede peanuts og pekannødder)
  • 200 g mørk chokolade

Sådan gør du

  • Fjern stenene fra dadlerne og blend dem til en cremet masse i en blender, minihakker eller foodprocessor sammen med peanutbutter
  • Tilsæt 100g saltede peanuts og blend nødderne groft sammen med dadelmassen
  • Fordel dadelmassen i et fad beklædt med bagepapir og pres dadelmassen godt sammen
  • Smelt chokolade og fordel det ud over dadelmassen
  • Hak nødder (f.eks peanuts og pekannødder) groft, og fordel udover chokoladen
  • Stil dadelmassen i køleskabet eller fryseren og skær massen ud i barer når chokoladen er stivnet
  • Opbevar dadelbarerne i en lukket beholder i køleskabet
Har du prøvet opskriften?Nævn @mariavestergaard.dk eller tag #mariavestergaard!

 

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.