Havregrynskugler med kaffe og rom

Opskriften på havregrynskugler er sponsoreret af Nespresso!

Havregrynskugler   Havregrynskugler med kaffe

Opskrift på havregrynskugler

Jeg har netop indtaget endnu en havregrynskugle med smag af rom, kaffe og chokolade alt imens jeg dufter til min frisk bryggede kaffe, jeg sidder med i hånden. Faktisk har jeg aldrig i mit liv ejet noget så ekslusivt og fordelagtigt som en kaffemaskine fra Nespresso. Først nævnte bemærkning er fordi, den laver noget af verdens bedste kaffe, sidst nævnte fordi jeg aldrig har lavet en kop kaffe så nemt, hurtigt og lige til, som jeg nu kan gøre. Om morgenen vil jeg nemlig sommetider ønske, at jeg ejede fire arme istedet for to, når mig og min lille spilopmager skal gøre os klar. I sådanne situationer kan det virkelig redde min dag, at jeg blot skal placere en kapsel i min kaffemaskine, og så er der inden for få sekunder, kaffe i aller højeste kvalitet. Hvordan Nespresso maskinen varmer vandet så hurtigt, er mig stadig en gåde!

Min nye nespresso kaffemaskine har udover at producere kaffe hver morgen, formiddag og eftermiddag, også brygget kaffe til mine drinks (black russian og irish coffee) med veninderne, og så selvfølgelig disse havregrynskugler, som jeg netop sidder og guffer i mig. Jeg elsker simpelthen havregrynskugler med kaffe! Jeg har faktisk meget længe syntes, at det var utrolig ærgerligt, når jeg (især) i mine desserter, har haft svært ved at fremstille en espresso eller stærk kop kaffe, der også smagte godt. Jeg jublede derfor nærmest, da jeg smagte mine havregrynskugler til med frisk brygget kaffe fra min nye nespresso kaffemaskine.

Nespresso expert  Havregrynskugler med kaffe og rom

Vind kaffemaskine, og lav skønne havregynskugler

Og jublen stopper ikke her. I kan nemlig, blot ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor, vinde den helt nye expert nespresso kaffemaskine med 50 tilhørende kapsler (af forskellige slags bønner) ligesom jeg nu også er blevet indehaveren af. Men pas på! Nespresso kaffen er så hamrende god, at du hurtigt vil komme i kontakt med de unge danske mænd og kvinder, der sidder i telefonen og tager imod din bestilling af nye nespresso kapsler. Heldigvis er disse mennesker særdeles søde, venlige og en smule kække i stemmen – næsten som om, at de var blevet lært op af Georg Clooney himself. Derudover bliver kapslerne leveret dagen efter til din adresse, bare for endnu engang at pointere servicen og kvaliteten, der er i verdensklasse. Faktisk er dét med “verdensklasse kaffe” ikke engang et overdrevet adjektiv i denne sammenhæng, for kun 1-2% af verdens kaffeproduktion lever op til nespressos høje kvalitets standarter.

Vinderen af konkurrencen om en expert kaffemaskine fra nespresso vil blive fundet allerede på lørdag, og desuden vil alle der køber en ny nespresso kaffemaskine få 50 gratis kapsler, når de registrerer sig på nespressos hjemmeside inden d. 15. januar! Så kan i få drukket en masse god kaffe, og måske få smagt havregrynskugler med kaffe og rom. Det kan virkelig anbefales!

Royal copenhagen og jul  Nespresso kaffemaskine

Havregrynskugler med kaffe og rom

Havregrynskuglerne kan man selvfølgelig også lave uden kaffe, det vil jeg dog ikke anbefale. Havregrynskugler med kaffe og rom smager virkelig formiddabelt. Det er ihvertfald både børn og voksne, som elsker det i min familie.

Havregrynskugler med kaffe fra Nespresso
 
Forfatter:
 
!Opskrift til ca. 40 havregrynskugler med kaffe og rom:
Ingredienser
 • 125g blødt smør
 • 200g havregryn
 • 125g sukker
 • 2 spsk kakao
 • 2 spsk rom
 • ½ dl stærk kaffe (gerne afkølet)
Fremgangsmåde
 1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Brug evt en røremaskine eller håndmikser til at samle herlighederne.
 2. Form små mundrette kugler og rul dem evt i havregryn, kokos eller hakkede nødder.
 3. Stil dem på køl i køleskabet i mindst 1 time før servering
 4. Opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet.

 

 

382 kommentarer til “Havregrynskugler med kaffe og rom”

 1. Åh, dén maskine vil jeg virkelig gerne vinde! Hold op den er lækker! – jeg er så heldig, at være studentermedhjælper på et kontor med en nespressomaskine ikke mindre end en halv meter fra mig ;-), men jeg ville elske at have Nespressos nye maskine hjemme i mit køkken. Jeg kan lige forestille mig min kærestes begejstring over, at han vil kunne styre den fra sofaen af med sin telefon.
  PS, virkelig fine billeder du har taget i dette indlæg.
  Glædelig jul til dig og din lille familie 🙂

  1. Har tit set de reklamer med Clooney himself, og han gør det sgu godt i dem! Er dog ikke selv til kaffe, så jeg har intention om at give den kaffemaskine i julegave til min bror (som ikke kan holde nallerne væk), i tilfælde af at jeg vinder 🙂

 2. Åh. Hvor vil den pynte i mit hjem! ❤️ Jeg krydser alt. Det er trods alt min fødselsdag i dag, så lidt jule og fødselsdagsheld kunne der jo være.

 3. Sisse Fenja Hassø

  Ej, vores kaffemaskine er gået i stykker, så vores kaffemaskine er vores elkedel 🙁 Som mor til tre små børn under tre år synes jeg virkelig god kaffe er fortjent 😀

 4. Kunne seriøst godt bruge lidt mere kaffe i en hverdag som ledig, bliver der drukket en del kaffe, plus det ville ikke være helt dårligt, at servere ekstra god kaffe til min søster når hun går på barsel ?☕️

 5. Uhhh… hvor ville det være fantastisk at kunne give min dejlige mand den fantastiske maskine! Han skal snart være far for første gang, så jeg tror den kunne blive vores nye bedste ven de dage hvor nattesøvnen bliver minimal.
  Jeg er ihvertfald klar til at rydde en plads i vores lille køkken…. krydser fingre x x x.
  Rigtig glædelig jul.

 6. Amalie Maria Olsen

  Jeg kunne godt bruge en kop dejlig, kvalitetsbevidst kaffe midt i eksamensræset 😉
  Den ville samtidig klæde mit lille kaffehjørne og krydre tilværelsen på en ellers stresset december. Jeg vil være evig taknemmelig for denne tidlige julegave 😀

 7. Nespresso kaffe er nemlig fantastisk. Jeg ville SÅ gerne vinde den maskine som en ekstra gave til min mand. God jul!! ??

 8. Hej!
  Havregrynskugler og kaffe er en perfekt kombo! Jeg har stedig ingen kaffemaskine i mit hjem og ville derfor elske at vinde maskinen 🙂 Så kan jeg direkte starte produktionen 😉
  Og så er denne nespresso-maskine også speciel køn!

  Hilser fra Frankfurt, Denise

 9. Maiken Sørensen

  Wauw ? Denne kaffe maskine ville passe perfekt ind i vores køkken. Og min kæreste er kæmpe stor kaffe elsker, så jeg ville elske at glæde ham med denne fantastiske maskine ??? Krydser alt hvad der kan krydses! ?

 10. Dorthe E. Christensen

  Jeg skal da helt sikkert prøve at lave disse havregrynskugler ?

  Og en ny kaffemaskine ville være helt fantastisk ☕️

  God jul til alle

 11. Nina Bay Rasmussen

  Ej en lækker maskine! Den ville virkelig pynte i min lille lejlighed og give lidt mere rum i de ellers travle morgener! ?☀️

 12. Wauw en lækker gevinst ? Jeg har skåret kraftigt ned på kaffe det seneste år og når jeg nu nyder en kop kaffe i ny og næ, så skal den være god. Ville elske at lave min egen luksuskaffe på denne maskine ??

 13. Jeg gad virkelig godt vinde den fine maskine !
  Jeg er pt. Højgravid og drikker derfor ikke så meget kaffe men så snart lillebror har meldt sin ankomst skal der igen nydes kaffe. Derfor ville det være totalt lækkert at vinde denne som kan lave lækker opfriskende kaffe i barselsperioden ??

 14. Den kaffemaskine står pt øverst på min ønskeliste! Den er simpelthen så smart – og super lækkert at man ikke selv behøver røre en finger.
  God jul til dig og din lille familie, Maria ??☕️

 15. Lækker præmie, spændende at prøve ny måde at tilberede sin kaffe på, er ikke på den bølge endnu, det kan jo være jeg kommer nu, venter spændt ❤️?☕️

 16. Jeg er allerede så heldig, at være indehaver af en lækker nespresso-maskine. Så hvis jeg vinder, vil jeg rigtig gerne give den til min søster og hendes kæreste som indflyttergave. De knokler nemlig med deres nye hus – så bagefter skal de næsten have æren af at slappe af med en friskbrygget kop nespresso-kaffe på terrassen ❤️

 17. Ihh! Jeg vil så gerne vinde den! Deres kaffe er fantastisk og jeg elsker kaffe. Den ville passe perfekt ind i min lejlighed jeg bor i med min kæreste!☺️??

 18. Michell Abrahamsen

  Wauw en lækker præmie!! 🙂 Det ville være SÅ skønt at kunne forkæle sig selv med luksus-kaffe. Ikke mindst når familien fra det sønderjyske kommer på besøg 🙂

  Krydse, krydse fingre 🙂

 19. Hold fast det ville være en lækker præmie at vinde. Jeg smider et lod i puljen og håber på en tidlig julegave til mig selv. 🙂

 20. OM jeg gerne vil vinde den nye Nespresso maskine! Luksus kaffe på højt plan??
  Og så lyder de ret lækre dine havregrynskugler. God jul?

 21. En ny kaffemaskine står øverst på min ønskeseddel, og denne model er da bare lækker! Samtidig så er det eksamenstid nu, og en god kop kaffe ville gøre underværker! ??☕️

 22. Faldt over dit indlæg på Insta, tænkte jeg lige vil smide et lod i puljen, og så ellers gå igang med at lave de havregrynskugler, nam nam

 23. Nicolai Schiellerup

  Øj de havregrynskugler ser lækre ud! Dem må jeg prøve at lave, eller få nogle til at gøre det for mig. Jeg er ikke så ferm i et køkken! Men kaffe drikker jeg til gengæld! Og Nespresso laver rigtig fin kaffe. 😉

 24. Uhhh… kender godt folelsen at man ønsker man havde 4 arme. Sidder i samme båd som dig om morgen, når min lille spilloopen også skal gøres klar samtid med at mor gerne vil have en god kop kaffe. Til januar skal jeg arbejde som vuggestue pædagog så hvis jeg vinder den Maria, vil den gøre underværk for min morger og aften når vi alle samlet med pappa B som elsker en kaffe med kvalitet. Tak for denne mulighed

 25. Kaffe er min daglige luksus, og i en alder af snart 50 år, orkerjeg kun den GODE kaffe.
  Jeg ønsker mig brændende en Nespresso maskine i julegave, og har til min store glæde lagtmærke til den nye pop up forretning i Salling i Aalborg.
  Gid jeg vinder ????

 26. Anna Christensen

  Den ville være dejlig at vinde ?? En tidlig julegave. Som mor til en dreng på 8 måneder, med vuggestuestart i januar og forsættelse af studiet i februar, kunne jeg godt ønske mig lidt glæde inden det hele starter.

 27. Sofie B. Slyngborg

  Sådan en maskine har stået på min ønskeliste læææænge? Den vil være en perfekt julegave til min kæreste og jeg, da vi bliver forældre til en lille pige om blot 15 dage, og jeg har derfor hørt, at en god kop kaffe (og rigelige mængder af det) er et must survival-kit til den nye tilværelse som nybagte forældre???

 28. Ej det ville være perfekt med sådan én i min lejlighed! Kaffe er den bedste måde at gøre en god dag endnu bedre og en dårlig dag mindre dårlig 😀

 29. Majli Sofie Knappe

  Sikke en konkurrence – vildt og fornemt ?
  Jeg vil så gerne vinde! Er allerede suget ind i nespressos verden – og jeg forbliver trofast, men min maskine er bare for slidt og SU’en rækker ikke til en ny.. ?
  Glædelig jul ?

  1. Ville elske at kunne forsøde min mor med sådan en lækker maskine, det fortjener hun og ikke mindst en virkelig god kop kaffe. Er vild med min egen Nespresso maskine ?

   Og tak for en virkelig god og inspirerende side, elsker dine opskrifter og det samme gør min treårige søn 🙂

 30. Fantastisk give away! ??
  Med en lille baryl på snart 10 måneder, der ødelægger sin mors nattesøvn, vil det være så perfekt og lækkert hurtigt at kunne lave en tiltrængt og god kaffe, så vi krydser fingre herhjemme.?
  Glædelig jul… ?

 31. Åh jeg krydser fingre for at jeg vinder? Da jeg flyttede ind hos min kæreste for et år siden, formåede jeg at ødelægge hans elskede nespresso maskine og har siden SÅ gerne vil give ham en- som studerende har der bare ikke rigtig været råd. Så hvis jeg skulle være så heldig at vinde, vil jeg overraske min kæreste med den ☕️? God jul og tak for alle dine lækre opskrifter.

 32. Den vil jeg rigtig gerne forære min skønne kæreste, som hver dag knokler for vores lille familie. Han elsker en god kop kaffe og jeg ved, at han vil sætte stor pris på denne lækre Nespresso maskine. Jeg vil elske at kunne forkæle ham med lidt luksus kaffe!❤️

 33. Uh jeg bliver nødt til at smide et lod i puljen for at vinde den lækre maskine! Den passer jo perfekt til en hurtig, men lækker lækker kop kaffe her i min barsel? Og så vil den passe perfekt til vores nye kommende køkken ??

 34. Sikke da en SKØN jule kokurrence! Smider meget gerne mit lod i puljen og går fluks igang med dine lækre havregrynskugler – så er de jo lavet, hvis jeg skulle være så heldig at vinde 🙂

 35. Hvor ser det godt ud Marie – ingen jul uden havregrynskugler. Det hører til et af mine allerførste juleminder. Det ville være så fantastisk at vinde en maskine der kan frembringe en kop kaffe, så man kan høre engle synge – eller for et øjeblik at genopleve reklamerne med George C. Så man ikke er nødsaget til at nøjes med pulverkaffe, når kaffetørsten melder sig og tiden er lidt knap. Det ville bare være så luksus at vinde 🙂

 36. ? Sikke en fantastisk konkurrence! Jeg var ikke kaffedrikker før jeg mødte min første Nespresso maskine via min søster. I dag nyder jeg virkelig en kop kaffe. Specielt efter jeg er gået på barsel. Elsker at gå hjemme og hygge om min lille basse, men dagene kan være hårde pga. den manglende søvn. Såå… jeg siger bare længe leve kaffe. Det vil kun gøre min hverdag endnu kættere og lækre, hvis jeg bliver den heldige vinder.

  Glædelig jul og tak for en skøn blok. Jeg glæder mig til meget mere inspiration i 2017.

 37. Kunne virkelig godt tænke mig at vinde en kaffemaskine, fordi jeg lige pt. ikke har nogen, og ved hvor god kaffe Nespresso laver. En god kop kaffe er nøglen til en god dag!!

 38. Kære Maria. Når jeg læser din meget indbydende o glade tekst om kaffen fra den fantastiske maskine, bobler kaffe-glæden i mig: for tænk HVIS jeg blev den heldige vinder. Så ville jeg overraske min mand med den dejlige nyhed o med hjertet fyldt af kærlighed til ham serverer den skønneste kaffe som Du beskriver. For i disse dage gør min mand alt for mig, så han fortjener også at vide og mærke han er så værdsat af mig. Rigtig Glædelig Jul til Dig Maria og din Familie. De bedste hilsener fra Hanne.

 39. Glædelig jul søde Maria ?☃️??Håber så meget vi vinder denne kaffemaskine for med 2 små spilopper, logistik planlægning, madpakker, hente og bringe så har manden og jeg brug for noget lækkert kaffe at falde ned på og hygge om aftenen☕️?

 40. Den vil min kæreste og jeg så gerne vinde til vores nye hus. vi har slet ikke nået at julehygge i år, da de sidste måneder inklusiv december, har stået på husbyggeri og flytning. Vi krydser fingre for, at få denne maskine og en god kop kaffe <3

 41. Wow, hvor er den lækker – også havregrynskuglerne 😉
  Jeg ønsker mig selv en ny kaffemaskine, men da pengene er små ville det være fantastisk at vinde denne!
  Så kunne jeg måske også nyde netop denne lækre kaffe i stedet for pulver kaffe 🙁
  Glædelig jul!

 42. Fed konkurrence! Jeg skal være mor til februar, og kunne godt derfor godt få brug for en god kop kaffe en gang imellem. Man hører jo, at de der babyer ødelægger nattesøvnen lidt 🙂

 43. Er desværre også som oftest forfalden til det triste Nescafé…Det måtte nu godt være slut med en lækker nespresso i køkkenet?

 44. Sikke en lækker kaffemaskine ? Jeg vil elske og vinde kaffemaskinen (det samme vil vores gæster), så jeg ikke altid skal servere pulver kaffe (det i glas, som man skal tage en teskefuld eller 2 i) ?
  Din opskrift på havregrynskugler minder meget om min egen opskrift, i din er der dog rom i -det tror jeg, at jeg vil prøve næste gang jeg skal lave havregrynkugler.

  Rigtig glædelig jul???

 45. Mette Berg Christiansen

  Med sådan en i huset, ville min søde mand uden tvivl få drukket lidt mere kaffe, end han gør i dag. Ønsker og håber ❤

  Ønsker dig en magisk jul ✨

 46. Anja Skodborg Gade

  ELSKER bare nespresso. Min maskine er bare ved at være slidt op så det kunne da være for vildt at vinde en ny ??

 47. Min barsel vil virkelig blive forsødet endnu mere, hvis jeg vinder og dermed kan brygge en god kop kaffe til mig selv. Så jeg krydser fingre.

 48. Den kaffemaskine er lige hvad vi mangler hjemme i vores køkken! Den er så fin, og der står i forvejen en Nespresso maskine på ønskesedlen i år, så hvorfor ikke lige forbedre det ønske og snuppe denne her??
  Rigtig glædelig jul til dig og familien!???

 49. Årh elsker Nespresso – vi har kun en maskine på arbejde så ville rigtig gerne vinde den ? Glædelig jul til jer ❤

 50. Maria Christensen

  Ihh hvor vil jeg dog gerne vinde den! Er kæmpe glad for kaffe, og kan slet ikke få startet dagen uden kaffe, og i går skete det værste, min gamle espresso maskine brød sammen! Det må være skæbnen at jeg skulle falde over denne konkurrence ? og simpelt og let er virkelig at foretrække om morgenen med en lille skid der skal gøres klar ?

 51. Pernille Vincentz

  Øj, hvor vil jeg elske at vinde denne maskine. Drikker dagligt nespressokaffe og man bliver altså hurtig en anelse afhængig. Jeg vil hvis jeg vinder forære min nuværende maskine til min søster. ?✨✖️

 52. Jaaaaa!
  Vil SÅ gerne vinde den her. Som ramt af uddannelsesloftet skal jeg nu selv igang med at betale for min uddannelse. Og så må takeawaykaffen spares væk 🙁
  Er desværre utrolig dårlig til Nescafé, så håber lykken vender min vej

  GLÆDELIG JUL <3

 53. Katrine Blumensaadt

  Åh den ønsker jeg mig! Jeg er stor kaffedrikker, men er pt. gravid. Det betyder, at den står på max 3 kopper om dagen og det samme kommer jo til at gøre sig gældende, når lillebror kommer til januar og den (forhåbentlig) står på amning.

  Når man ikke har flere kopper om dagen, så skal kaffen også bare være lige i skabet – det vil den være med en Nespresso.

 54. WOW fed præmie! Og lækre havregrynskugler 🙂 Elsker når jeg besøger folk med en Nespresso maskine.. Ville elske at vide en så jeg også kan byde på lækker kaffe 🙂 Glædelig jul

 55. Maiken sørensen

  Woow ? Denne kaffe maskine ville passe perfekt ind i vores køkken. Og min kæreste er kæmpe stor kaffe elsker, så jeg ville elske at glæde ham med denne fantastiske maskine ??? Krydser alt hvad der kan krydses! ?

 56. Jeg krydser virkelig fingre for at vinde! Jeg er lige flyttet i egen lejlighed, og den ville være så fin og blive brugt (alt for) meget her 😉

 57. Jeg ville virkelig elske at få en lækker kaffemaskine som fast inventar i køkkenet! Ligesom dig har jeg kun pulverkaffe herhjemme, og det gør altså bare ikke hjerte-lunge-kar-læsningen spor sjov at komme igennem 😉

 58. Ville elske at eje sådan en ?
  Er max kaffesøster og specielt en rigtig god kop kaffe gør glad; cafe latte er også en af mine favoritter – krydser fingre for mig selv ????☕️ Og rigtig glædelig jul

 59. Jeg er en kæmpe kaffeelsker, og især Nespressoelsker! Så ville elske at vinde denne lækre maskine!
  Rigtig glædelig jul til både Nespresso og dig, Maria 🙂

 60. Den vil jeg sørme gerne vinde! Jeg er lige blevet færdiguddannet, med et nyt job og lejlighed som venter – så den ville pynte i min nye lejlighed 😀

 61. Yessica Skjønnemann

  Åh, jeg ville ønske at det var min tur til at være heldig! Eller rettere sagt, min mors… Hendes kaffemaskine er netop lige gået i stykker i dag, men her i julen er der bare ikke penge til en ny ? Så det ville da være den helt perfekte gave til hende…

 62. Jeg var lige ved at købe præcis den maskine i weekenden, jeg har en ældre Nespresso maskine, som fungerer fint, men jeg vil meget gerne opgradere den 🙂 Rigtig glædelig jul til dig og dine

 63. Den konkurrence bliver jeg nød til at være med i ! Det kunne være så rart at vinde nespresso kaffemaskinen til min mor ! ??‍♀️
  Held og lykke til alle andre deltagere ?

 64. Camilla Kirstine L V

  Jeg er netop flyttet hjemmefra og har endnu ikke haft budget til at investere i en kaffemaskine, hvilket er noget af en udfordring at undvære for en kaffe-elsker som jeg 🙂 Så pt står den på elkedel og instant-kaffe. Jeg ville derfor blive himmelhenrykt over at eje denne luksus af en maskine så jeg dagligt kan forkæle mig selv, mine forældre og venner med lækker kaffe. Hverdagslykke, vil jeg kalde det 🙂

 65. uuhaa der er mange som ønsker sig den meget lækkere maskine…
  Hvad skal jeg dog komme med af grund.. for at det netop skulle mig som den heldige vinder.. Håber heldet er på min side denne gang.. Håber er stort da jeg normalt ikke vinder noget, trods jeg tit håber på det.. Nespresso maskinen er mega lækker har stået længe på ønskelisten ????..

 66. Det ville være så dejligt at vinde en Nespresso maskine. Jeg krydser fingre for at det bliver mig der vinder. ??☃❤?

 67. Jeg eeeeelsker kaffe! Har altid ønsket mig at have mulighed for bare lige at lave mig en eksklusiv frisk brygget kaffe. Så jeg krydser fingre og håber jeg er den heldige ?

 68. Åååårh mig mig mig… krydser alt det jeg kan. Den kunne være fantastisk at have herhjemme. Ret fed konkurrence! ☺️ God jul

 69. Jeg beholder rommen min søn skal have, så jeg kan lave havregrynskuglerne? Hvis jeg vinder, kan han få kaffemaskinen i stedet☕️

 70. Det er jo det ene luksus (x2000) 7 forhold til SU-nescafé fra elkedlen…? Uret ringer 5.50 hver morgen, og dér skal sørme HURTIGT kaffe til, og den måtte gerne blive bedre kvalitet??

 71. Maja Østvang Hansen

  Den kaffemaskine er så lækker ?Drømmer om virkelig god kaffe – drømmer om nespresso! ☕️ Skål ??

 72. Jeg er virkelig afhængig af Nespresso-kaffe i hverdagen! Det er bare nemt og lækkert. Desværre er der en løs forbindelse i vores efterhånden gamle maskine, så den holder ikke længe endnu 🙁 Jeg krydser derfor fingre for at jeg bliver den heldige vinder 🙂

  Glædelig 15. December 🙂

 73. Michala Frederiksen

  Åååhhh den kaffemaskine ville virkelig være lækker at vinde. Har længe ønsket mig en nespresse kaffemaskine, og eftersom at jeg lige er flyttet og ikke har alverdens penge, ville det være en skøn “tidlig julegave”. ????

 74. Jaaaa, den vil jeg så gerne vinde! <3 Efter jeg er blevet mor, bliver der i den grad drukket mange kopper i løbet af en dag. Så det ville være lækkert at upgradere til en luksus kaffe!

 75. Årh det ville da være fantastisk at vinde sådan en lækker sag ! ??
  Som kaffe-afhængig studerende kunne det da være skønt med lækre specialkaffer – og så i denne juletid ❄️☕️??

 76. Kære Maria,
  Tak for en altid inspirerende blog.
  Det ville være fantastisk at vinde en Nespresso kaffemaskine til vores nye hjem – både til mørke, kolde eksamensdage, men også til dage med hyggeligt besøg og snak over god kaffe.
  Glædelig jul!

  1. Den sagde jeg ikke kunne oplade en kommentar, så jeg prøvede igen, men den var der, så bare ignorer den her ?

 77. Åh hvor vil jeg gerne vinde den kaffemaskine! Er selv ALT for afhængig af kaffe og hvor lyder det bare nemt at lave den fra mobilen ? Og så er det også klart bedre end min filterkaffe herhjemme!

 78. Der er lige plads i køkkenet til denne lækre kaffemaskine! Og hvor ville jeg gerne nyde et kop kvalitets kaffe 🙂

 79. Anja Christensen

  Den ville jeg elske at vinde! ?? En fantastisk gave til jul, som vil være yderst gavnlig i eksamensperioden ??

 80. Cathrine D. Nielsen

  Sikke en lækker maskine… er selv kun lige bevæget mig ud på kaffe markede og sikke mange muligheder der er… og ja jeg kender godt til brok fra forældre og svigerforældre over den kedelige pulver kaffe der bliver serveret endnu ?
  Og dine kopper… det eneste rigtige at drikke af i juletiden ?

 81. Åh ha, den er flot og den ville pynte så flot i vores køkken. Jeg ville give den til min kæreste – han står op kl. 05 hver morgen og kan ikke lide kaffe. Derfor er det da perfekt, at han kan lære at drikke lækker kaffe fra denne maskine ? Jeg krydser fingre! God aften!

 82. Nadia Alexandrine

  Jeg er på barsel med min knap 12 uger gamle søn, Elliott, som har fundet ud af, at det er mægtig sjovt at være oppe om natten og pludre, smile og klukke. Det er også mægtig hyggeligt, men mor her er træt og kunne godt trænge til lækker og hurtig-lavet kaffe ?? Krydser alle mine trætte lemmer!

 83. Louise Lang Glaring

  Jeg vil elske at vinde den ? Den vil gavne godt både i mørke og lyse tider og især i de tider min dreng ikke vil sove ??

 84. Julie S. Sørensen

  Jeg elsker kaffe! Det gør min søde søster også – så den vil hun skulle have. Hvor vil det være fantastisk at overraske hende med dette vidunder ?????

 85. Betina Gagsch Dallerup

  Netop den maskine som min mand drømte om i går. Ville elske at kunne overraske ham med sådan en…

 86. Rikke Christensen

  Efter en langtrukken (og hård) renovering, ville det være fantastisk at kunne invitere venner og familie på en kop lækker kaffe i vores nye hjem ?

 87. Jeg ville elske at kunne gøre lidt mere ud af min morgenkaffe, og denne maskine ville være perfekt til netop det. Hele dagen bliver bare bedre med lidt god morgenmad og en lækker kop kaffe at starte dagen på ❤️
  Glædelig jul!

 88. Denne kaffe maskine ville gøre min kone så glad, da hun står uden job og uden mulighed for at købe denne maskine. Så du vil blive hørt i min aftenbøn i aften, og jeg krydser finger end til lørdag, rigtig god jul og godt nytår 🙂

 89. Hej kære Maria. Jeg håber at du har det godt ? Jeg følger løbende med på din blog – vildt hyggeligt! TAK for dejlige opskrifter m.m. Jeg vil meget gerne deltage i konkurrencen om kaffemaskinen. I ønskes alle tre en glædelig jul og et lykkebringende nytår. Kærligst Louise

 90. Denne Nespresso-maskinen hadde vært den perfekte julegaven, og den perfekte starten på hver eneste morgen i 2017! Ah!

 91. Jeg var den lykkelige ejer af den lækreste espresso maskine, lige indtil i morges, hvor den åbenbart havde brygget den sidste kop ? jeg elsker og nyder en go kop kaffe, og derfor håber jeg, at jeg vinder, kaffen kan ikke undværes, hvis dagen skal starte godt

 92. Drømmegaven at få!! Er helt misundelig over din fine nespressomaskine og vil virkelig også gerne vinde en lækker ny kaffemaskine. Kender selv kampen med at lave en ordentlig kop kaffe. Specielt også når man ELSKER kaffe og blot har brug for en hurtig opkvikning af kvalitet (oftes inden en lang dag på studiet), men kun er én og ikke ønsker at brygge til hele nabolaget haha.

  Jeg glæder mig forresten til at prøve din opskrift på havregrynskugler af. De ser nemlig super lækre ud. Mums!

  God jul 🙂

 93. Sikke nogle lækre havregrynskugler?
  Jeg vil mægtig gerne vinde kaffemaskinen – ikke fordi jeg selv drikker kaffe, men fordi jeg har en mor som er stor kaffenyder, og som trænger til lidt ekstra forkælelse i år.

 94. Jeg har længe ønsket mig en Nepresso kaffemaskine ? Vi flytter i ny lejlighed i det nye år og det kunne være så fantastisk med sådan en maskine i vores nye køkken ❤️??

 95. Vi elsker Nespresso !
  Og drømmer så meget om en ny maskine , vores er tre år gammel og kører x flere daglig !
  Vi krydser hvad krydses kan 🙂

 96. Trænger til en ny Nespresso maskine. Det er bare den bedste kaffe man kan få. Så er det super godt, at de genbruger kapslerne. Skønt, at de også tænker på miljøet ??

 97. Katrine Rosenkranz Henriksen

  Hvor er du sej Maria! Elsker din blog, alle dine sjove overvejelser og skønne opskrifter! En ny kaffemaskine ville ikke være en dårlig julegave ☺️☕️

 98. Sikke en lækker konkurrence! Den ville pynte gevaldigt i vores nye hjem – min kæreste og jeg er i gang med den helt store renovering af vores hus, så her ville denne maskine helt sikkert være et hit – så er der da én mindre ting at skulle sørge for om morgenen, under ombygningen 😉

 99. Åh, er simpelthen nødt til at smide et lod med her. Sikke en lækker, LÆKKER maskine – og uden at starte hvad der mest af alt minder om et medlidenheds-input, kunne det være rart i en besværet hverdag, med en blæret maskine der kan lette lidt indenfor dens egenskaber. Jeg krydser fingre og venter spændt!

 100. ☃️??☃️?☃️
  Den vandt jeg gerne til min mand!!!

  Tænk hvor mange ting jeg kunne få fixet i bytte for den ??

  Glædelig jul!

 101. Bettina sigrun hvid

  Åh den ville være fantastisk at vinde ? Især da jeg har en søn på 8 uger. Så ville det være dejligt at kunne lave en hurtig kop kaffe.

 102. kære julemand (Maria) – denne meget smukke maskine må mere end gerne flytte ind her. Jeg er mor til 3 små og derfor ville det være rart med en kaffe maskine som man nemt kan betjene og lige få en hurtig og lækker kop kaffe. Desuden vil den helt sikkert også være et hit hos min mand – ikke kun i design, men også i smagen – så han hurtigt kan få en kop om morgenen inden han skal på arbejde. Så kære julemand (Maria) – dette er mit højeste juleønske ?

 103. Hvis jeg var så heldig at vinde, så tror jeg, at jeg ville forære min far en ekstra (super lækker) julegave i år. Han har lige lavet nyt køkken, så der ville den passe perfekt ind! ?

 104. Hold nu op en vanvittig lækker konkurrence?? Ikk nok med maskinen er smuk, så ville det være så lækkert at vinde, så en kop kaffe liiiige kan komme til det næste niveau ☺️? Må indrømme at med to små børn på 18 og 2 mdr, så bliver der VIRKELIG sat pris på en god kop kaffe herhjemme ? Har fulgt dig næsten fra start og afprøvet flere af dine retter, så kan kun sige tak for sin lækre blog og ig profil. Ha en rigtig glædelig jul med familien ?☃?

 105. Åh jeg har læst de fineste anmeldelser af dette vidunder. De forstår simpelt hen at lave fantastiske produkter. Rigtig glædelig jul til dig og dine Maria.

 106. Pernille Rasmussen

  Det ville være dejligt at vinde sådan en lækker kaffemaskine! Den skulle ikke være til mig selv, men derimod min søde bror, der lader mig bo hos ham under mit studie. Det ville være en perfekt julegave fra en fattig studerende ??? Men samtidig en perfekt gave, for bare at vise, at jeg er taknemmelig for, hvor meget han hjælper mig! ❤️

 107. Den ville falde i god jord herhjemme! Er (måske!!) en smule afhængig af kaffe og min gamle nespresso trænger gevaldigt til at blive opgraderet 😉 den ville blive brugt meget flittigt, da jeg skal til at skrive speciale og er mor til to. Krydser fingre! 🙂

 108. Anna Louise Pedersen

  Den vil jeg gerne vinde.
  Min mand trænger til en gave.
  Han er altid sød, lyttende og nærværende. Og bare verdens bedste kæreste

 109. Jeg drikker ikke selv kaffe, men min kæreste vil blive lykkelig! Han er den heldige vinder af en kæreste – mig – som ‘forbyder’ en en almindelig – grim -kaffemaskine i vores lille køkken og derfor nøjes med nescafé de tidlige morgentimer og sene aftener. Denne maskine er tilgengæld ligefrem pæn! Og ikke et monster som fylder hele det, i forvejen, lille køkken! Han vil blive glad og vil blive glad for at kunne gøre ham netop det ?

 110. Den ser vildt lækker ud, dog kan jeg ikke selv lide kaffe men ville elske at vinde den så jeg kunne give den til min søster som er kaffefan ?

 111. Signe Arnborg Pedersen

  Ih sådan en fin maskine ville pynte hjemme i min lejlighed og ikke mindst forsøde min hverdag, hvor det normalt bliver til indtantkaffe pga travlhed 🙂

 112. Åh, hvor kunne det være helt perfekt at vinde sådan en! Har termin 5. januar og så skal min kæreste og jeg være på fælles barsel i et halvt år fra vores to studier. Så derfor vi kunne rigtig godt trænge til en ordentlig kop kaffe i barselstiden, fremfor vores effektive (men lidt kedelige) instant-kaffe, når Junior ikke helt vil sove 🙂

 113. Den kunne jeg godt tænke mig at vinde. Den ville passe godt ind i vores nye hus, vi er ved at renovere og skal flytte i efter nytår ?

 114. Jeg ville elske at vinde denne lækre kaffemaskine! Jeg er ikke den største kaffedrikker, fordi jeg mener kaffen skal smage godt og være en oplevelse hvergang – og det ved jeg den kaffemaskine vil gøre det til, derfor ville jeg elske at vinde!☺️??

 115. Ih, den ville være en SÅ god erstatning for vores pulverkaffe – og pynte så fint i vores køkken i vores lille lejlighed.
  🙂

 116. Jeg ville forære den til min mor, hun har kun instant kaffe i huset. Det ville være fantastisk lækkert at kunne nyde en skøn kop kaffe hjemme ved min mor ? Helt fantastisk at jeg kan sætte kaffen i gang så snart jeg stiger ud af bilen! Det er jo vildt tjekket!!

 117. Ih, jeg krydser så mega meget fingre for at vi her på matriklen bliver den heldige vinder! Hvem der bare havde så nem og hurtig adgang til virkelig lækker kaffe i sit eget hjem! Her får vi halve lunkne kopper instant kaffe mellem lortebleer og gylp, haha! Vi krydser!

 118. Vil være perfekt til kommende bachelorprojekt! Tænker koffein vil være tiltrængt under skrivningen – og så smager nespresso bare helt i top! ??

 119. Det var da den mest fantastiske konkurrence! Jeg har SÅ længe ønsket mig en Nespresso maskine! Krydser alt hvad jeg har ?

 120. Sikke en FANTASTISK julegiveaway. Jeg krydser fingre for at være den heldige vinder, så jeg kan lave kaffe, som skal serveres med de yderst lækre romkugler. Må helt bestemt prøve opskriften 🙂 Glædelig jul og tak for en skøn giveaway.
  Mvh Fie

 121. Birgitte S. Gjørup

  Jeg ville elske at kunne byde på hjemmebagt kage (eller havregrynskugler – ingen jul uden! ???) og en lækker kop kaffe i min lille lejlighed ?☕️

 122. Laura Blæsbjerg Graversen

  Når man lige er flyttet hjemmefra uden en kaffemaskine og sidder og skriver SRP, ville det fantastisk at kunne lave en lækker kop kaffe! ?

 123. jeg skulle lyve hvis jeg siger den ikke ville gøre underværker i mit lille hjem når man har sådan en lille dreng ned krudt i røven? (Det ville være dejligt med ekstra energi)???

 124. Netop denne maskine står højt på ønskelisten i år. Vores gamle Nespresso er netop gået i stykker. ? Så kunne være helt fantastisk at vinde denne.

 125. Christine Bundgaard

  Jeg ønsker mig virkelig sådan en maskine i julegave. Manden er slet ikke enig – jeg er dog OVERBEVIST om at det er fordi han ikke ved bedre ?
  Så nu krydser jeg fingre for at jeg kunne blive den heldige ?

 126. Set ville da være dejligt med sådan en Maskine, er ved at være godt træt af den tynde kaffe fra kontoret, så kunne man istedet glæde dig til at komme hjem til en Rigtig kaffe i løbet af få sekunder 🙂

 127. Ida Sandal Levinsen

  Jeg flytter relativt snart hjemmefra med min kæreste, og det kunne være så lækkert med en kaffemaskine, der år efter år har ligget øverst på min ønskeliste! ? Jeg har drukket kaffe lige siden jeg var helt lille, og det er mere end på tide, jeg opgraderer fra nescafé til en rigtig cafemaskine ☕️☕️☕️

 128. Århh den sælger du godt?☕️ Den vil jeg utrolig gerne vinde til mit køkken?? krydser fingre!! Rigtig glædelig jul?⭐️ Trine☺️

 129. Eeeeej hvor ville jeg ønske at kunne vinde denne lækre sag!!! En skøn en at kunne varme sig på i de kolde vinter/eksamensperioder ????☕️☕️☕️☕️☕️
  Lækre havregrynskugler iøvrigt! Mums!

 130. Sådan en kaffemaskine kunne kæresten og jeg godt bruge, når vi om en måneds tid bliver forældre for første gang, ikke bare til en, men hele to små tvillinge drenge ? Tak for en fantastisk blog!

 131. Karina ollendorf Aagesen

  Jeg elsker Nespresso og gad virkelig godt vinde denne ?
  Og jeg elsker at følge dine inspirerende opskrifter på insta ?

 132. Denne skønne maskine må gerne komme og bo i mit hjem!
  Og så må jeg prøve at give det der kaffe et forsøg, for helt voksen er jeg åbenbart ikke endnu…
  mens jeg gør det forsøg vil maskinen blive brugt flittigt af min kæreste der har sendt lange blikke efter de fine maskiner og vist håber han får en i julegave ?

 133. Vores gamle Nespresso maskine er lige gået i stykker så vi ville elske at eje dette vidunder! Jeg er sikker på at den vil passe perfekt i vores nye hus vi overtager den 1/1-17 ???

 134. Årh de haveegrynskugler må jeg lave imorgen!!! Nammenam!
  Jeg har altid ønsket mig en nespresso maskine! Især når man har en lille der ikke sover igennem ?

 135. Emma Kjær Bertelsen

  Det ville da være fantastisk at vinde sådan en maskine! Man skal aldrig gå ned på god kaffe. Og så er jeg vil med, at man i Nespresso butikkerne får rakt sine køb til sig ved siden af disken ALDRIG over disken. Der er virkelig styr på enhver detalje… 😉

 136. Åh, ville slet ikke være dårligt med sådan en lille, lidt for tidlig julegave! ? I øvrigt tak for altid lækre opskrifter (og billeder på insta!)

 137. Den kaffemaskine vil jeg gerne vinde, da min kæreste længe har ønsket sig en, så jeg ville forære den til ham ❤️?

 138. Jeg kunne godt forestille mig en vis kaffeafhængighed, hvis jeg vandt denne fine maskine 🙂 Kapslerne er jo så fine og kommer i så mange varianter, at jeg tror min samlermani ville gå helt amok i kapsler 😀 Det er altså rigtig luksus med sådan en maskine, der laver kaffe på under 1 minut!
  Det er som at være på Café i ens egen stue 🙂

  Glædelig jul lige om 8 dage 🙂

  Julehilsner Maria

 139. Ej så lækker en luksus kaffemaskine, den ville jeg virkelig gerne nyde kaffe fra:-)
  Jeg har slet ingen kaffemaskine, blot en stempelkande.
  Og dejlige havregrynskugler, god idé at komme stærk kaffe i, dejlig smag:-)

  Du og dine ønskes en skøn juletid:-)

 140. Hvis kaffen er lige så lækker som en vis Doug Roos – så håber jeg på en nybrygget kop hjemme i mit køkken?☕????

 141. Jeg vil elske at vinde en nespressomaskine, det er den eneste kaffeform jeg drikker til dagligt og elsker deres simple og elegante design der giver mig en dejlig fornemmelse af luksus i min hverdag.

 142. Jeg vil rigtig gerne forære min kæreste denne maskine! Han er den skønneste jeg kender og er der altid for mig – ville være fantastisk at kunne overraske ham, da han også er det mest kaffelskende menneske jeg kender. 😉

 143. Det kunne da sørme være lækkert! Ved ikke om vinderen er fundet, men ellers vil jeg skam gerne give det et skud 😉

 144. Vil så gerne vinde denne lækre maskine! Både min kommende mand og jeg elsker kaffe og vil redde vores travle morgener ?

 145. Charlotte khattar

  Maria, jeg måtte bare læse din blog om Nespresso og havregrynskugler med kaffe. Billederne er så flotte og jeg ville ønske at jeg havde tid til at lave havregrynskuglerne med kaffe. Du har helt ret mht. Tid…. når man har børn skal alting bare gå hurtigt og en daglig luksus er en god kaffe som er hurtig at lave! Håber at vinde Nespresso maskinen ??

 146. Efter en december måned med operation (mig), influenza (mig og 2 x sønner), stressramt (mand), nyt job (mand og mig), så trænger vi i dén grad til en god kop kaffe ☕️

  Nu trænger vi alle til jul & ferie.

 147. Med en søn på 9 måneder, to krævende jobs og et deltids studie, vil sådan en maskine gøre underværker de kaffe-tørstige timer☺

 148. Ville elske at vinde den maskine. Jeg kan allerede se mig selv nyde en kop kaffe og måske en havregrynskugle 🙂 tak for en dejlig side. God jul.

 149. Uh det ville være skønt med sådan en lækker sag når man går hjemme på barsel og bebs ikke altid ’tillader’ turer ud af huset. Så kan man i det mindste nyde lækker kaffe i hjemmet, især nå der også er underskud på søvn kontoen 😉

 150. Ej. Det kunne være lækkert! Jeg kender en hjemme hos os der ville sætte meget pris på noget mere luksuriøst end instant kaffe.. 🙂

 151. Den vil jeg rigtig gerne vinde. Jeg synes det er det vildeste, at man kan administrere maskinen over telefonen. Dét bliver jeg simpelthen nødt til at prøve ? Desuden er havregrynskugler noget nær det bedste juleslik jeg synes findes, så det skal jeg helt sikkert prøve at lave hvis jeg er så skide heldig at vinde maskinen ?

  1. Som sygeplejerske får jeg drukket en del kaffe. Ikke så tit på arbejdet længere pga. den billige slags – tak kære OUH, jeg ved i forsøger at følge med! Det bevirker at jeg virkelig vil nyde min kaffe når jeg kommer hjem.. MEN.. her er det min kaffemaskine der ikke kan følge med. Det ville derfor være det største hvis jeg vandt denne kaffemaskine, så jeg virkelig kan nyde det ☕☕☕☕☕☕☕☕

 152. Det ville være helt fantastisk at vinde så lækker en nespresso maskine ? Og hvor er det hyggeligt at følge din blog! Med mange lækre opskrifter og god inspiration ??

 153. Hvor ville de være så fantastisk at kunne overraske min mand med sådan en lækker kaffemaskine.. Vi nyder så meget en god latte og Nespresso laver så lækker kaffe!!
  Jeg er studerende og har været syg dette år, så har måtte forlænge min uddannelse med et år.. Så det ville være så dejligt at vinde og kunne give den til verdens bedste mand!!

 154. Sofie jørgensen

  Uhh Maria, sikken fin maskine! Jeg tror at Sebastian ville være så ovenud lykkelig, hvis jeg vandt den til ham! Nu skal han jo snart til at være vågen om natten ? Vi krydser fingre! Glædelig jul til jer ?

  1. Jeg ville elske at vinde denne kaffemaskine. Jeg drikker en god kop kaffe hver dag, men især ville jeg elske at vinde en kapsel-kaffemaskine til min kæreste, som hver morgen fræser rundt som en anden hvirvelvind – for uanset hvor sent han er kommet op, så SKAL han have brygget sin kaffe, så den kan komme med i bilen på vej til arbejde. Så hellere tage et kortere bad eller springe morgenmaden over – kaffe skal der til!
   Vi elsker begge at kunne tilbyde vores gæster en god kop kaffe og har tit snakket om at anskaffe os en lækker Nespresso-maskine. Så den ville få et godt hjem hos os ☕️

 155. Ej hvor ville det bare være SKØNT med sådan en kaffemaskine! Jeg krydser mine fingre (sammen med min kæreste) og ønsker dig og din familie en glædelig jul OG tusinde tak for fantastiske opskrifter 🙂

 156. Hvis jeg vinder, vil jeg forære den til min søde kæreste, som tak for hans tålmodighed og forståelse igennem min speciale-frustration!

 157. Hvor ville det bare være en ære at vinde, har altid tænkt på at få en nespresso maskine. Krydser alle mine fingre ?
  – Glædelig jul

 158. Julie Christensen

  Wauw! Lækker opskrift og fantastisk præmie! Ville elske st være ejer af sådan en fed maskine! Ikke nok med den er smuk – så er jeg sikker på du har ret, når du siger den laver fantastisk kaffe ☕️ Krydser alt hvad krydses kan, for at jeg vinder denne konkurrence! ?????❤️ God jul!

 159. Henriette svendsen

  Vil være fantastisk at vinde!! Min kaffemaskine er selv i stykker, så det vil være utroligt lækkert med sådan en ny fin en når man er på SU 😀
  Kæmpe fan af din blog Maria <3

 160. Wow – lækker præmie!! Jeg har aldrig smagt en kop Nespresso – kun fra andre “kapsel”-kaffemaskiner – så det ville fantastisk med sådan en maskine i mit køkken ? Glædelig jul ?

 161. Sandra Jones Schmatz

  Sikke en fin maskine! Jeg er og forbliver fan af Nespresso ☕️?
  Lækker kaffe & design på både deres maskiner og kapsler ✨??
  “Less is more”

 162. Fanny Jørgensen

  Uh den kaffe maskine ønsker jeg mig! Din beskrivelse af den lyder næsten for god til at være sand ? den kaffemaskine må gerne ligge under juletræet til mig i år ? Og oven i købet arbejder jeg i Fields, hvor forhandleren er ?

 163. De sidste tre år har vi haft en maskine fra et andet mærke, fordi min mand har fået lov til at bestemme. Jeg fortæller han tit om alle fordelene ved en Nespresso, men han er hverken til at hugge eller stikke i. Så nu synes jeg, det er min tur til at bestemme, og det kunne være sååååå sjovt at se ham pakke op for den her maskine juleaften???☕️

 164. Det er virkelig en populær give away. Jeg kan kun tilslutte mig alle de øvrige fine kommentarer. Denne maskine ville være en fantastisk tidlig julegave ?

 165. Anne Bjærge Højsager

  Hvor ville man bare være HELDIG, hvis man kunne vinde sådan en lækker kaffemaskine! Nespresso laver, som du siger, udsøgt lækker kaffe! ☕️ Man har lov at håbe ???❤️

 166. Min kæreste fortjener virkelig at vinde denne lækre maskine. Han har hamrende travlt på arbejdet men for få en god start på dagen skal han altid lige have sin morgenkaffe?❤️

 167. Det ville jo sætte prikken over julen med sådan en ny fin maskine.

  Har stået og kigget kærligt på i forretningen❤️

 168. Det kunne virkelig være lækkert med en Nespresso kaffemaskine til min nye lejlighed ? Jeg elsker en god kop kaffe i nærvær med familie og venner ☕️☕️

 169. Eeej jeg MÅ simpelthen smide et lod i puljen her på falderebet! Aner ikke hvordan det kan være gået min næse forbi, at du og Nespresso smider sådan en på højkant ? vi skal holde jul herhjemme for første gang og vil elske(!) at kunne servere kvalitetskaffe for gæsterne ??

 170. Line Christensen

  Wow hvor er den simpelthen for lækker!!! ???? Jeg er endelig!!! lige begyndt at drikke kaffe efter flere års intens prøven, så den maskine ville pynte så smukt i mit køkken ✨☕️

 171. Nastassia / emmaleonora2404

  Åh det ville være intet mindre end fantastisk med en ny kaffemaskine og en lækker en af slagsen.
  Der skal god og hurtig morgenkaffe til, med to børn der står tidligt op hver dag.
  God jul ??

 172. Uh den ville jeg gerne vinde ❤️ Elsker kaffe og den vil helt sikkert blive mit yndlings tag #elskerkaffe#morgenkaffe#denbedstekop#latte#mocca#nespresso ☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️❤️

 173. Håber jeg er heldig! Tvillingemor på 5. Måned trænger til bedre kaffe en instant kaffe ??????
  Krydser alt hvad jeg kan for at vinde denne fine julegave ????

 174. Vores elskede Nespresso maskine er netop afgået ved døden og vi ønsker at tage imod en ny kaffebrygger I familien ?

 175. Efter at have boet halvandet år i Spanien, hvor en god kop kaffe ikke koster mere end 10 kr.(!), får jeg virkelig svært ved at vende mig til de høje kaffepriser, når jeg til januar vender hjem til kolde Danmark, hvor en kop god, varm kaffe er en nødvendighed.

  Derfor vil sådan en lækker Nespresso kaffesmaskine virkelig gøre underværker! Jeg krydser fingrer!

 176. Eeej ? Sådan en kaffemaskine ville glæde livet på barsel. Jeg havde termin i mandags, men vi venter i spænding ? Lidt luksus til det nye liv som mor til to ville sørmer ikke være dårligt ???

 177. Helle Villefrance

  Kaffe er den bedste måde for mig st starte dagen på inden jeg vækker mine 2 prinsesser. I weekenden nyder jeg kaffe i en stille stund inden mine “spilopper” står op. Nespresso maskinen vil være en kærkommen hjælper til mig – 0g mon ikke prinsesserne snart vil få lært at lave kaffe til mig❤️

 178. Jeg blev mor til den dejlugste, lille pige for præcis 7 uger siden i dag! Aldrig har jeg haft mere brug for en god kop kaffe om morgenen og aldrig har jeg haft så lidt tid til at lave den – den lækre nespresso maskine ville virkelig falde på et tørt sted hvis den gik til.mig❤

 179. Nøj!!! Håber virkelig at jeg har heldet med mig! Det ville være så skønt med lækker kaffe ? Har simpelthen ville have sådan en lækker maskine meget længe. Krydser fingre ??

 180. Num num num.
  Det kunne da være så lækkert. Som travl småbørns mor er mulighed for en hurtig lavet men stadig lækker kop kaffe alfa omega.

 181. Uh, det kunne være for lækkert med en Nespresdo kaffemaskine. Så ville eksamensopgaverne skrive sig selv lidt hurtigere 😉

 182. Det kunne bare være SÅ lækkert med sådan en flot og overlækker kaffe, når jeg inden længe er færdig med at renovere lejlighed og skal til at nyde min kaffe uden maling på hænderne igen 😉 Rigtig glædelig jul til alle <3

 183. Det ville være en perfekt julegave!
  En perfekt gave til min kæreste, som sætter pris på en god kop kaffe (og havregrynskugler) og ikke mindst nu hvor vi begge sidder og knokler med eksamenslæsning☺️☕️?

 184. Jeg elsker at følges dig på IG❤ Jeg har i årevis ønsket mig såen en lækker kaffemaskine.. Det ville være den dejligste julegave??☺

 185. Årh, jeg skynder mig lige at smide er lod i konkurrencen! Har længe smugkigget din blog og Instagram og nyder inspirationen!

 186. Jeg r 50 år, og forleden smagte jeg for første gang en kaffe jeg ku li ? Og den kop var lavet på en nespresdo ? Så det ville være så fantastisk at vinde

 187. Den kunne være lækker at vinde, så min pulver-kaffe kunne blive skiftet ud med noget meget mere lækkert – især i en eksamensperiode som pt ???

 188. ☕️Kunne være så dejligt, med denne flotte kaffe maskine ☕️ Håber vi er heldige i vores familie⭐️

 189. Åh har lige set at man kan vinde denne lækre maskine. ☕️️☕️️☕️️Håber jeg er den heldige❤️

 190. Jeg kender alt for godt til hvor flovt det kan være at servere en gang instantkaffe ? det er bare ikke godt kaffe (eller stil, for den sags skyld) uanset hvor meget mælk der kommes i ?
  Det ville være den vildeste luksus at blive den heldige vinder af denne maskine ?
  Jeg har min første dag på barsel i dag, og den ville kunne gøre barselslivet så skøn ? – så ville jeg virkelig have en god grund til at bage ekstra meget kage, så alle kunne inviteres hjem på kaffe og kage ?

 191. Ville også super gerne vinde den!
  Med en ny lille guldklump i familien, har både min kæreste og jeg stærkt brug for vores morgen-, middag- og eftermiddagskaffe 😉

 192. Jeg er en nybegynder i kaffedrikkeriget og kunne være så lækkert at være i stand til at brygge en god kop hver gang. Derudover ville den passe perfekt in i mit køkken i min nye lejlighed ????

 193. Har netop indviet mit nye køkken. Nespresso maskinen ville bare være prikken over i’et, og så elsker jeg og manden en rigtig god kop kaffe. God jul og tak for al den inspiration jeg får her og på insta ☕

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *