Opskriften på havregrynskugler er sponsoreret af Nespresso!

Havregrynskugler   Havregrynskugler med kaffe

Opskrift på havregrynskugler

Jeg har netop indtaget endnu en havregrynskugle med smag af rom, kaffe og chokolade alt imens jeg dufter til min frisk bryggede kaffe, jeg sidder med i hånden. Faktisk har jeg aldrig i mit liv ejet noget så ekslusivt og fordelagtigt som en kaffemaskine fra Nespresso. Først nævnte bemærkning er fordi, den laver noget af verdens bedste kaffe, sidst nævnte fordi jeg aldrig har lavet en kop kaffe så nemt, hurtigt og lige til, som jeg nu kan gøre. Om morgenen vil jeg nemlig sommetider ønske, at jeg ejede fire arme istedet for to, når mig og min lille spilopmager skal gøre os klar. I sådanne situationer kan det virkelig redde min dag, at jeg blot skal placere en kapsel i min kaffemaskine, og så er der inden for få sekunder, kaffe i aller højeste kvalitet. Hvordan Nespresso maskinen varmer vandet så hurtigt, er mig stadig en gåde!

Min nye nespresso kaffemaskine har udover at producere kaffe hver morgen, formiddag og eftermiddag, også brygget kaffe til mine drinks (black russian og irish coffee) med veninderne, og så selvfølgelig disse havregrynskugler, som jeg netop sidder og guffer i mig. Jeg elsker simpelthen havregrynskugler med kaffe! Jeg har faktisk meget længe syntes, at det var utrolig ærgerligt, når jeg (især) i mine desserter, har haft svært ved at fremstille en espresso eller stærk kop kaffe, der også smagte godt. Jeg jublede derfor nærmest, da jeg smagte mine havregrynskugler til med frisk brygget kaffe fra min nye nespresso kaffemaskine.

Nespresso expert  Havregrynskugler med kaffe og rom

Vind kaffemaskine, og lav skønne havregynskugler

Og jublen stopper ikke her. I kan nemlig, blot ved at skrive en kommentar i kommentarfeltet nedenfor, vinde den helt nye expert nespresso kaffemaskine med 50 tilhørende kapsler (af forskellige slags bønner) ligesom jeg nu også er blevet indehaveren af. Men pas på! Nespresso kaffen er så hamrende god, at du hurtigt vil komme i kontakt med de unge danske mænd og kvinder, der sidder i telefonen og tager imod din bestilling af nye nespresso kapsler. Heldigvis er disse mennesker særdeles søde, venlige og en smule kække i stemmen – næsten som om, at de var blevet lært op af Georg Clooney himself. Derudover bliver kapslerne leveret dagen efter til din adresse, bare for endnu engang at pointere servicen og kvaliteten, der er i verdensklasse. Faktisk er dét med “verdensklasse kaffe” ikke engang et overdrevet adjektiv i denne sammenhæng, for kun 1-2% af verdens kaffeproduktion lever op til nespressos høje kvalitets standarter.

Vinderen af konkurrencen om en expert kaffemaskine fra nespresso vil blive fundet allerede på lørdag, og desuden vil alle der køber en ny nespresso kaffemaskine få 50 gratis kapsler, når de registrerer sig på nespressos hjemmeside inden d. 15. januar! Så kan i få drukket en masse god kaffe, og måske få smagt havregrynskugler med kaffe og rom. Det kan virkelig anbefales!

Royal copenhagen og jul  Nespresso kaffemaskine

Havregrynskugler med kaffe og rom

Havregrynskuglerne kan man selvfølgelig også lave uden kaffe, det vil jeg dog ikke anbefale. Havregrynskugler med kaffe og rom smager virkelig formiddabelt. Det er ihvertfald både børn og voksne, som elsker det i min familie.

Havregrynskugler med kaffe fra Nespresso
 
Forfatter:
 
!Opskrift til ca. 40 havregrynskugler med kaffe og rom:
Ingredienser
  • 125g blødt smør
  • 200g havregryn
  • 125g sukker
  • 2 spsk kakao
  • 2 spsk rom
  • ½ dl stærk kaffe (gerne afkølet)
Fremgangsmåde
  1. Bland alle ingredienserne sammen i en skål. Brug evt en røremaskine eller håndmikser til at samle herlighederne.
  2. Form små mundrette kugler og rul dem evt i havregryn, kokos eller hakkede nødder.
  3. Stil dem på køl i køleskabet i mindst 1 time før servering
  4. Opbevar dem i en lukket beholder i køleskabet.

 

 

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page