Opskriften på grødboller er sponsoreret af Finax
Nøj hvor skal jeg bare præsentere jer, for noget afsindigt lækkert, denne solrige mandag formiddag. Grødbollerne har jeg kun haft fingrene i, i ganske få uger, og alligevel, så er de blevet mine absolut yndlingsboller fra en brødblanding. De smager simpelthen hamrende godt!
Finax’ nye grødboller
Det var en utrolig varm lørdag eftermiddag for snart et par weekender siden. Spiloppen, B og jeg, havde ikke andet for, end at nyde det gode vejr og hinanden. Derfor satte jeg mig for, at bage de nye grødboller fra Finax, som netop var kommet ind af døren hos os. Mest af alt fordi det er hamrende nemt og samtidigt utrolig lækkert at bage sit eget brød. Det eneste man nemlig skal gøre er, at tilføre lidt vand og gær brødblandingen, og så er der lune og perfekte grødboller et par timer senere.
Vi smurte grødbollerne med hjemmelavet og sund tunsalat, lidt grøntsager og en smule at drikke, og så var der ellers lækker og tidlig aftensmad på tæppet i den nærliggende park. Spiloppen elsker sådanne stunder, hvor hun ikke behøver at sidde “pænt” og spise, men må rande rundt imellem blade og buske, imens hun spiser sin grødbolle.
Grødboller med kerner og frø
Det er faktisk slet ikke en underdrivelse, at jeg er så begejstret for disse både økologiske, men også dansk produceret grødboller. De er virkelig smagfulde, sunde og bløde inden i, og så kan de holde sig ufattelig lang tid i brødkassen, uden at blive tørre og kedelige. Hvilket jeg egentlig ofte synes kan ske med hjemmebagte boller.
Grødbollerne fra Finax arter sig perfekt til madpakken, som et rigtig godt alternativ til det vante rugbrød. Vi spiste ihvertfald de resterende boller både søndag og mandag, da vi skulle have frokost på henholdsvis arbejdet og læsesalen.
OBS! Disse grødboller fra Finax forhandles i Føtex og Bilka!