Foccaciaboller med fetaost og cherrytomater

 . 
Indlægget er sponsoreret af Finax

Hele vores hjem dufter stadig af det lækreste hjemmebag, og min mave er stadig prop mæt af al den gode mad, jeg har spist her til aften. For der bliver så sandelig produceret mad i det lille hjem. Som jeg flere gange har fortalt jer, er jeg på det sidste blevet fornyet med alverdens motivation og inspiration i alle aspekter af mit liv – og hermed også min madlavning. Noget som min familie nyder rigtig godt af.

Finax foccacia brødblanding . Finax foccacia

Nye brødblandinger fra Finax

I eftermiddags gik jeg så i køkkenet igen, hvor jeg blandt andet bagte de lækreste foccaciaboller, rugbrød og rugbrødsmuffins. Sidst nævnte vil jeg fortælle meget mere om en anden dag på instagram, hvor jeg også vil dele gode tips til madpakken.

Jeg har dog snydt en anelse denne gang. For selvom der dufter af hjemmebag i mit hjem, og jeg så sandelig også havde fingrene i både foccacia- og rugbrøds dejen, fordi min røremaskine netop valgte at stå af idag, så har jeg ikke blandet ingredienserne selv. Både rugbrødet og foccaciabollerne er nemlig brødblandinger fra Finax, som de netop har lanceret. En fantastisk nyhed, der som alt andet af Finax´gode produkter, er dansk produceret. Vigtigst af alt er dog, at det smager helt fantastisk, og samtidig også er ufattelig nemt at få hjemmebag ud af. Og det er jo alt andet lig det vigtigste.

Inspiration til opskrifter: Focacciabrød

Finax solsikkerugbrød . Finax rugbrød brødblanding

Den italienske foccacia brødblanding er oprindelig et madbrød, som på hel traditionel vis, kan spises til mad, men også som “hapse-brød” til et godt glas hvidvin f.eks. på en picnic tur. Jeg valgte dog at nyfortolke brødet en smule og lave små boller/fladbrød ud af det, som jeg toppede med en olivenolie jeg havde fået af min mormor – købt og hjembragt fra Alsace. Og så selvfølgelig tomater og fetaost. Fordi jeg elsker fetaost. Det ved i.

Brødet bagte jeg fuldstændig som anført på pakken, og det blev sprødt uden på og dejlig blødt inden i. Præcis som jeg synes, et hjemmebagt rugbrød skal være det. Og i morgen kan spiloppen således få hjemmebagt rugbrød med i sin madpakke. Det tror jeg faktisk aldrig, hun har prøvet før.

Solsikke rugbrød Finax . Finax brødblanding

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *