Curry med kokosmælk

Curry med kokosmælk

Curry med kokosmælk er en vegetarisk simreret med græskar, spinat og kikærter. Opskriften er fyldt med smag på trods af få krydderier, som man i øvrigt sagt kan tilsætte mere af. Spis din curry med kokosmælk sammen med ris, fladbrød eller hvad du bedst kan lide.

Inspiration til curry opskrifter: Vegetarisk curry og Indisk curry

Opskrift på græskarcurry

Curry med kokosmælk

Græskarcurry

Print Pin
Forb. tid: 15 minutter
Tilb. tid: 30 minutter
Servings: 4 personer

Ingredienser

  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. currypasta
  • 1 lille græskar, ca. 500g
  • 2 dl vand
  • 400 g kartofler
  • 240 g kikærter
  • 100 g frossen spinat
  • 400 ml kokosmælk
  • Tilsæt vand til ønsket konsistens
  • smages til med salt, peber og chiliflager
  • serveres med ris

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg og steg dem bløde i en gryde med olivenolie og currypasta
  • Vask græskaret grundigt, pil græskarkernerne ud, og skær den i små tern. Behold gerne skrællen på
  • Tilsæt græskar og vand til gryden, lad det koge op, sæt låg på og skru ned. Lad det simre i ca. 20min eller til græskaret er kogt mørt. Tilsæt evt. mere vand undervejs så det ikke brænder på
  • Skræl kartofler og kog dem i en gryde for sig
  • Tilsæt frossen spinat, kokosmælk og kikærter til græskarpuréen og lad det koge langsomt op
  • Tilsæt kogte kartofler skåret i store stykker til gryderetten sammen med vand til retten får den ønskede konsistens
  • Smag til med salt og peber og server evt. med kogte ris

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering