Byggedagbog uge 5

Velkommen til vores byggedagbog, der hver mandag vil blive opdateret med den forgangne uges arbejde på byggegrunden. Ordet og billederne er skrevet og taget af min kære mand, og materialet herinde vil derfor være i en del mere rå og ufiltreret udgave, hvor fokus er på selve byggeprocessen.

Nybyggeri badeværelse eurodan-huse nybyg

Mandag d. 29.04.19

Mandag var der skudt små detaljer op. F.eks. de kommende shampoo hylder og fundamentet til vores indbyggede biopejs, var begyndt at tage form. Det har dog ikke været uden små “kriser” undervejs. Vi har f.eks. i allersidste øjeblik valgt at ændre placeringen af bruseren i det ene badeværelse, som eurodan-huse heldigvis var søde at i mødekomme. Derudover har vi snakket meget om, hvorvidt vi nu har valgt den rette højde til biopejsen. Vi kan nemlig både se fordele ved, at den er placeret lavt i skillevæggen, så man kan nyde udsynet i siddende højde, men vi synes også det ville være pænt, hvis den var placeret i stående højde. En beslutning skulle dog tages, og vi holdt ved den første – i “siddehøjde”.

Nybyg biopejs Biopejs i nybyg

Læs vores første: Byggedagbog uge 1

Onsdag d. 01.04.19

Onsdag skete det. Jorden var blevet kørt bort, og vi kunne pludselig se, hvor stor vores grund egentlig er – som selvfølgelig ikke er alverdens. Vi nåede dog at give lidt jord til vores naboer, som skal bruge det til deres buske- og haveprojekter. Derudover fandt vi også ud af, at væggen imellem badeværelse og børneværelse er en “lydvæg”. Vi lagde nemlig mærke til, at materialet så anderledes ud end de andre steder, hvilket selvfølgelig kun er en fordel.

Bortkørsel af jord Murværk

Den sidste spids på huset, bliver først muret op, når der bliver leveret stillads. Endnu engang mistænker vi eurodan-huse for at være foran tidsplanen, men lige netop dette, vil de ikke røbe.

Højt hus Hus med stillads

Fredag d. 03.04.19

Fredag kom der stillads op. I næste uge kommer spærrerene og det første hold tømrer. Derudover er der planlagt 2. Tilsyn med vores eksterne byggesagkyndig. Dagene går simpelt så stærkt.

Nybyg med højt til loftet Lang gang nybyggeri

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *