Byggedagbog uge 4

Byggedagbog Bygge dagbog

Velkommen til vores byggedagbog, der hver mandag vil blive opdateret med den forgangne uges arbejde på byggegrunden. Ordet og billederne er skrevet og taget af min kære mand, og materialet herinde vil derfor være i en del mere rå og ufiltreret udgave, hvor fokus er på selve byggeprocessen.

Tirsdag d. 23. april 2019

Vores byggedagbog har holdt en uges ferie grundet påsken med en masse skønne helligdage, og det samme var tilfældet om mandagen. Tirsdag begyndte byggeriet atter igen, hvor det endnu engang gik virkelig stærkt. Vi sad stadig nede på Tenerife, da vi modtog billederne nedenfor fra Danmark af vores søde genboer, som vi på daværende tidspunkt endnu ikke havde mødt. Simpelthen så herligt med sociale medier og godt nabofællesskab. Byggeriet var nu genoptaget med en god kadance og arbejdsmændene var i fuld gang med at opstille bagmur og skillevæg.

Da vi besøgte huset om natten (ja, vi kunne simpelthen ikke lade være), kunne vi gå “ind” i huset, fordi det nu var indrammet af murvæg. En fantastisk følelse!

Bygge dag bog Dagbog over byggeri

Onsdag d. 24. april 2019

Onsdag formiddag, havde man atter gravet i jorden. Denne gang for at etablere fjernvarme. Vores hus var derudover blevet udvalgt af Odense Kommune til at blive tilsluttet fjernvarme vha. af en ny og grønnere teknologi. Hvilket resulterede i at der kom fint besøg af rådmænd og vigtige mennesker i jakkesæt uden vi faktisk kendte noget til det. Hvis bare det lille hvide hus vidste, hvor meget opmærksomhed, det egentlig får 🙂

Nybyggeri Tilslutnings rør

Byggegrund Bygherre på byggegrund

Onsdag aften havde huset fået vokseværk. Både hvad angår højde og styrke. Vi kan så småt begynde at fornemme rummene, og se nogle af de visioner, som begyndte for snart 18 måneder siden.

eurodan byggeri eurodan huse nybyggeri

typehus byggeri nybygger typehus

Torsdag og fredag d. 25. og 26. april 2019

Torsdag og fredag fortsatte ligeledes i vækstens tegn. Små detaljer poppede op, og følelserne var der mange af. Vi har mødt endnu flere af vore naboer, og vores 10minutters besøg, løber derfor nogle gange op i timers besøg, hvor vi til sidst må afbryde det hyggelige samvær, og skynde os hjem til rutinehjulet: aftensmad, oprydning og putning. Det er klart det fælles reference punkt – nybyggeri og de erfaringer vi alle har gjort os, der gør, at man har vandvittig meget at snakke med sine nye naboer om, og så selvfølgelig alle de børn og babyer, der også tager vores alles opmærksomhed.

typehus type hus byggeri

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *