Vores rejse til Tenerife med små børn

Maria Vestergaards børn Børnefamilie på Tenerife
Vi er netop vendt hjem fra en fantastisk børneferie på Tenerife. Det var vores allerførste ferie med de små pus; en 1,5-årig lillebror og en 3 år og 10 måneder gammel spilopmager, og det gik virkelig over al forventning.

Tenerife med små børn

Baby spiser is Pige på Tenerife

Børn på Tenerife Børneferie Tenerife

Tenerife er en af de kanariske øer, og ligger i Atlanterhavet ud fra Afrikas kyst. Den spanske ø er grundet sin sydlige beliggenhed, oplagt at rejse til uden for højsæson, også selv når det er vinterkoldt herhjemme. Vi valgte at rejse i påsken, som var en rigtig dejlig oplevelse. Vejret var ca. 22 grader varmt, og derfor hverken for koldt eller for varmt for både os voksne, men i særdeleshed de små pus. Vi havde dog på forhånd valgt et hotel, der havde opvarmet pool, hvilket vi var utrolig glade for, så vi altid havde varmt vand at bade i, selvom det nogle dage var en smule overskyet.

Vi rejste med Spies. En total pakkerejse der måske ikke giver den store plads til uforudsigeligheder eller impulsive beslutninger, men det var også lige præcis, hvad vi ønskede. At der bare var styr på alt, og at det i særdeleshed var børnevenligt. Vi boede på hotellet “Sunwing Fanabé Beach” hvilket er et at Spies’ mange familiehoteller. Priserne er i den dyre ende og vi gav samlet set 22.000kr for flyrejsen, hotel og morgenmad i en uge. Til gengæld var der absolut ikke en finger at sætte på noget, og standarten var virkelig god. Vi havde lejet en et-værelses lejlighed med et lille køkken og terrasse, som igen var skønt at have med små børn. Herude sad bjørnen og jeg hver aften og snakkede, læste bøger og drak alkoholfrie øl imens børnene lå inde i lejligheden og sov. Derudover lavede jeg en simpel frokost til os hver dag, som vi nyd på terrassen sammen, inden vi igen hoppede i poolen.

Sunwing Fanabe Beach Blomster Tenerife
{Udsigten fra vores fine terrasse} 

Pool Sunwing Fanabe Beach Pool Tenerife

Børneferie på Tenerife

Af ekstra tilvalg havde vi også lejet to klapvogne, to højstole og to børnesenge, hvilket vi alt sammen brugte. Ligesom vi også var utrolig glade for de børneaktiviteter, som der var på hotellet. Det var simpelthen et rent paradis for børnene, og de fik så mange nye og gode venner dernede.

Vi havde bevidst valgt ikke at bestille all inclusive fordi vi alle sammen nyder at tage ud og prøve en masse forskellige restauranter. Det endte ofte sådan ud, at vi badede og legede om formiddagen, og når lillebror så vågnede fra sin lur ved 15-tiden, så drog vi ud i byen for at opleve og spise. Vi havde absolut intet kulturelt på dagsordenen, noget vi begge nok savnede en anelse, men på den anden side var det også rart, blot at gå rundt og falde over det, vi havde lyst til at kigge på sammen med børnene.

Aktiviteter Tenerife Far og søn Tenerife
{Aktiviteter i byen på en overskyet dag}

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *