Lindved frugt  Lindved frugtplantage
{Spiloppen på æblerov i det yndigste uldsæt fra Wheat (affiliatelink)}

Da vi vågnede søndag morgen skinnede solen, fuglene sang en smule og de seje marathonløbere prustede i takt, som de løb forbi vores stuevindue. Det hele må have smittet en smule af på mig, eller også var det fordi, at jeg forleden dag fik afløb for det hele herinde på bloggen, hvor jeg brokkede mig en smule over min højgravide tilstand. Tak fordi i er så lyttende og forstående, for hvis der er noget jeg også er, udover træt af min store mave, vand i kroppen og kvalme, så er det selvfølgelig taknemmelig. Taknemmelig og ikke mindst lykkelig over, at min krop har skabt endnu et lille individ til samlingen af nuttede chokoladebrune baby’er. Men åh, hvor jeg dog glæder mig til, at han/hun forhåbentlig snart, melder sin ankomst!

Video dagbog fra morgen til aften

Jeg valgte at filme hele den skønne søndag vi havde sammen, hvor der ikke stod andet på programmet end hjemme-brunch, æblerov på Lindved pluk-selv-plantage og en god omgang afslapning. Hele videoen kan i se på min youtubekanel lige her, hvor jeg håber i vil trykke “abonner”, så jeg i fremtiden kan tage mig sammen til, at lave endnu flere små videoer. Det er nemlig hamrende hyggeligt at lave, og jeg elsker tanken om, hvor skønt det må være for Spiloppen og Blop at kigge tilbage på, når de bliver større.

Æblerov  Pluk selv frugt Odense
{Der blev spist mindst lige så mange blommer og æbler, som der blev taget med hjem}

Barn i trækvogn  sjov mand
{“Boys will be boys” (emoji der vender øjne)}

  
{B mener, at alle blommerne og æblerne skal blive til frugttærter, som han kan smovse i ugens løb}

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page