Youtube Video: Æblerov, blommetestikler og søndag

Lindved frugt  Lindved frugtplantage
{Spiloppen på æblerov i det yndigste uldsæt fra Wheat (affiliatelink)}

Da vi vågnede søndag morgen skinnede solen, fuglene sang en smule og de seje marathonløbere prustede i takt, som de løb forbi vores stuevindue. Det hele må have smittet en smule af på mig, eller også var det fordi, at jeg forleden dag fik afløb for det hele herinde på bloggen, hvor jeg brokkede mig en smule over min højgravide tilstand. Tak fordi i er så lyttende og forstående, for hvis der er noget jeg også er, udover træt af min store mave, vand i kroppen og kvalme, så er det selvfølgelig taknemmelig. Taknemmelig og ikke mindst lykkelig over, at min krop har skabt endnu et lille individ til samlingen af nuttede chokoladebrune baby’er. Men åh, hvor jeg dog glæder mig til, at han/hun forhåbentlig snart, melder sin ankomst!

Video dagbog fra morgen til aften

Jeg valgte at filme hele den skønne søndag vi havde sammen, hvor der ikke stod andet på programmet end hjemme-brunch, æblerov på Lindved pluk-selv-plantage og en god omgang afslapning. Hele videoen kan i se på min youtubekanel lige her, hvor jeg håber i vil trykke “abonner”, så jeg i fremtiden kan tage mig sammen til, at lave endnu flere små videoer. Det er nemlig hamrende hyggeligt at lave, og jeg elsker tanken om, hvor skønt det må være for Spiloppen og Blop at kigge tilbage på, når de bliver større.

Æblerov  Pluk selv frugt Odense
{Der blev spist mindst lige så mange blommer og æbler, som der blev taget med hjem}

Barn i trækvogn  sjov mand
{“Boys will be boys” (emoji der vender øjne)}

  
{B mener, at alle blommerne og æblerne skal blive til frugttærter, som han kan smovse i ugens løb}

4 kommentarer til “Youtube Video: Æblerov, blommetestikler og søndag”

 1. Kære Maria
  Sikke en fin video. Jeg blev faktisk utrolig rørt (er gravid i uge 36 – så måske derfor) ?
  Synes simpelthen det ser så hyggeligt ud og hvor er jeres lille pige heldig, at vokse op hos jer i så hyggelige og kærlige omgivelser. Det er da et hvert barns drøm og en hver forældres (læs: mig) drøm at kunne give sine børn sådanne omgivelser. Venter mit første barn og kan kun sige, at du er til stor inspiration for mig på flere punkter, jeg elsker at følge med. Held og lykke med den forestående fødsel ?

  1. Kære Maja
   ..og jeg blev da helt rørt over din varme og kærlige kommentar. Tusind tak for dine søde og rosende ord.
   Hvor er det bare spændende, med den lille ny på vej. Første gang er altid noget helt specielt. Jeg ønsker dig al mulig held og lykke med både fødslen og den første tid som mor. Det skal nok blive helt fantastisk <3
   Kh Maria

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.