Wokshop – autentisk thai mad

Wokshop Odense Takeaway Wokshop
Der sker i øjeblikket en enorm stor udskiftning i de odenseanske restauranter, men heldigvis er det kun positivt. For endnu flere spændende, og nytænkende restauranter kommer hertil. Blandt andet “Wokshop“, en skøn restaurant i Odense, som serverer autentisk thailandsk mad, med fokus på madlavning, der virkelig smager godt.

Hele deres koncept er utrolig gennemført fra start til slut. Restauranten er stemningsfyldt med afdæmpet belysning, og både nordiske og thailandske vibes, præger indretningen. Personalet er desuden utrolig venlige, og meget opmærksomme på deres kunder.

Wokshop i Odense take away

Asiatisk takeaway Odense wokshop
{På billederne ses nogle forskellige retter hos Wokshop. Blandt andet en nuddelret med curry, and, forårsruller og lynstegt tun}

Der er på nuværende tidspunkt kun to asiatiske restauranter, som jeg vil anbefale i Odense, og Wokshop er én af dem. De resterende restauranter synes jeg faktisk på det sidste, er blevet ganske ligegyldige. Jeg må dog indrømme, at jeg aller oftest bestiller take away, da det alt andet lige er en anelse svært, at tage alle tre krudtugler med ud og spise. Dette er også selvom Wokshop i Odense sagtens kan lægge rammerne om en familiemiddag.

Jeg har derfor kun spist Wokshops mad som take away på nær en enkelt gang til et event, dengang restauranten åbnede. Maden bliver pakket virkelig fint i små bokse, som holder på varmen ganske fint.

I forhold til menuen, så har vi også snart prøvet det meste. Det vi er gladest for at spise er deres curry retter. De er virkelig gode, og jeg gad godt få fat i hemmeligheden bag deres krydderi blandinger. For nøj, hvor er maden bare krydret godt! Der findes i øvrigt både stærke og milde retter, så både de mindste og ældste familie medlemmer kan gøres tilfredse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *