Werners grill – dansk gourmet grillmad

Werners grill flæskestegssandwich  Werners grill
Werners grill og hele konceptet bag restauranten er så unikt og samtidig originalt, at jeg aldrig før, har set noget lignende. Og jeg har ellers spist en del grill mad gennem tiden.

Werners grill i Nørregade

De to mænd, jeg har allermest kært, er også dem som fra tid til anden slæber mig på grillbar. Både min far og også min kæreste er afsindig glade for den danske grillmads-kultur. Og det var også Bennit, der længe havde haft Werners grill i sigte, som næste restaurant besøg.

Werners grill i Odense  Werners grill mad

Jeg havde hørt godt om stedet før, men jeg må ærligt indrømme, at jeg var en smule skepsis hver eneste gang, at Bennit bragte Werners grill på banen, når vi skulle bestille takeaway eller planlage at tage ud og spise. Menukortet lød gennemført, men også en smule “skræmmende” med brunsovs og flæskesvær i sandwiches. Jeg kan dog med det samme sige, at jeg virkelig har gået glip af noget alle de gange, hvor jeg har takket nej!

Gourmet grillmad med fokus på dyrevelfærd

Werners grill er gourmet grillmad i aller højeste klasse. Der bliver kun brugt lokale råvarer, alt er hundrede procent hjemmelavet og hjemmesyltet og så er der fokuseret på dyrevældfærd og kærligheden til den gode danske grillmad. Jeg var simpelthen så positivt overrasket. Maden var overhovedet ikke for meget, for snasket eller for vulgær, men smagte totalt afstemt og som man kunne forestille sig, at virkelig god gourmet grillemad burde gøre det. Jeg glæder mig derfor til, at prøve langt mere fra deres menukort i fremtiden.

Grill mad Werners grill  Werners grill Odense
Vi bestilte vores absolut yndlings “klassiker”. Nemlig en flæskestegssandwich med stegt gris fra Grambrogård, hjemmesyltet rødkål og agurkesalat, sprøde svær, samt sennepsmayo. Dertil to portioner fritter med både klassisk- og svampemayo samt spoleben, som spiloppen ret hurtigt lagde patent på. Benene med barbecue dressing var hendes absolut favorit anretning fra Werners grill, og hende og hendes far havde sovs til langt op over begge ører, da vi til sidst havde spist det overdådige måltid færdigt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *