Tanker om indretning og en rabatkode til Desenio

Indlægget indeholder reklame for Desenio

At bygge et helt nyt hus med alt hvad det indebærer, har været en kæmpe udfordring, men det er næsten som om, at dét at skulle indrette huset efterfølgende, er det mest angstprovokerende af det hele. Det er jo dér at hjemmet skabes. Dér at husets detaljer, materialevalg og unikke tilvalg kommer til sin ret – hvis man altså kan finde ud af, at vise dem frem på aller bedste vis. Man kan have nok så mange visioner om husets udfoldelse, men hvis man ikke kan finde ud af indrette hjemmet, så netop disse visioner fremhæves, så er der pludselig intet specielt over det hus, som man i sin tid tegnede.

Og vi er absolut ikke rutinerede i dét med at indrette. Vi ved hvad vi kan lide og ikke kan lide, men om vi kan få det frem i vores hjem. Det ved jeg ikke. Snakken om en indretningsarkitekt har også været oppe og vende flere gange, men vi synes simpelthen ikke at pengepungen rækker til det, så derfor prøver vi i første omgang, at springe ud i det selv.


{Plakaterne fra Desenio er fra venstre: Dancer, Dreamcatcher og Magnolia}

Noget om vores indretningsstil

Vores stil er helt sikkert enkel. Vi er ikke særlig meget til nips og andet ”uro” som vi kalder det. Rammerne skal være ”stringente”, som bjørnen beskriver det. Der må ikke være alt for mange farver, men i stedet skal materialerne bære præg af naturen og det skandinaviske udtryk. På den anden side bryder vi os heller ikke om de hjem, der er sterile, sort-hvide og uden nogen personlighed. Drømmen er derfor at skabe hygge og hjem-følelse både med danske møbel klassikere, som vi allerede er begyndt at investere i, træ materialer, en smule tekstiler og så med kunst på væggene. Jeg elsker tanken om, at blande flere forskellige komponenter, og i vores gamle lejlighed havde vi både plakater fra Desenio, malerier af kunstnere og afrikanske skulpturer fra rejser, hængene på væggene. Det skabte personlighed til hjemmet syntes jeg.

Rabatkode på 25% til Desenio

Hvis du også drømmer om noget nyt på væggene, så giver koden ”MARIAV” 25% på alle plakater hos Desenio fra d. 18.-20. Juni. (“The code does not include frames and handpicked/collaboration/ personalized posters”)

På nuværende tidspunkt bor vi stadig i vores midlertidige hus. Et hus vi har lejet af min søde onkel og tante, inden vores eget nybygger hus står færdigt om et par måneden. For netop at skabe en hjemfølelse i det korte tidsrum vi bor her, har jeg hængt nogle fine plakater fra Desenio samt en kunstplakat fra min kære mor, op på væggen. Det er egentlig ikke meget der skal til, for at skabe bare en lille smule stemning, synes jeg.

Udover et æstetisk pænt hjem, så skal det selvfølgelig også være funktionelt og børnevenligt. Hvordan man gør sidst nævnte, ved jeg faktisk ikke, men vi er absolut af den indstilling at intet skal være for dyrt til ikke at blive brugt. Fedtfingre på møblerne og skæve billederammer er derfor ikke noget, der overhovedet skræmmer os eller holder os fra, at indrette os dyrere end vi hidtil har gjort det. Ting er blot materialistiske goder, og jeg synes faktisk først, at det er når møblerne har fået en smule patina, at de bliver rigtig smukke og hjemlige, ikke mindst.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *