Take away redning midt i barslen

Sponsoreret af JUST EAT

Vi lever stadig i vores lille bitte barsels bobbel, hvor dage og nætter flyder sammen, og måltider bliver indtaget på besynderlige tidspunkter. Godt nok har vi vores lille spilopmager, som selvfølgelig skal have trygge og faste rammer, men alligevel er vores tilværelse for tiden – meget afslappet.

  

Og selvom jeg da stadig laver en masse mad, så har vi i den grad også nydt take away mad i de sidste fjorten dage af vores søns levetid. Mad man ikke har lavet selv, kan altså også noget helt særligt, og særligt burgerne fra Mauritz. De er nemlig, lige for tiden, mit absolut yndlings take away sted. Burgerne er lavet af virkelig gode råvarer, og kan fåes i mere eller mindre gourmet udgaver. Jeg er dog stor tilhænger af den klassiske burger med ost og bacon, hvorimod B tit eksperimenterer med både mexicanske udgaver og dem med blåskimmelost.

Vind 500kr til JUST EAT

Grundet ovenstående, synes jeg derfor også, at det er en fremragende ide, at JUST EAT vil hylde hverdagens take away helte i et award show “Danish take away award”, som jeg også skrev meget mere om i dette indlæg: Mine favorit take away steder. Det selvsamme indlæg, hvor man kunne vinde 500kr til JUST EAT ved blot at efterlade en kommentar med ens yndlings take away sted.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale jer, at gå ind og stemme på jeres yndlings take away sted lige her: DANISH TAKE AWAY AWARDS hvor i ydermere kan vinde 1000kr – også til JUST EAT!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *