Snik snak – tapas og lækre drinks

Indgang til cafe snik snak  Snik snak
Jeg har faktisk af utrolig mange omgange prøvet at få bord på cafe snik snak, der ligger i hjertet af Odense. Alle gangene har været fredag eller lørdag, hvor mange odenseanere ligesom jeg selv, har haft lyst til lækker og delikat tapas menu. Derfor var det første gang, at jeg igår prøvede at spise på restauranten. Jeg har dog flere gange prøvet deres udvalg af drinks på de sene aftentimer, hvilket i særdeleshed også kan anbefales.

Anledningen til tapas på en helt almindelig tirsdag var en frokost aftale med en skøn veninde fra mødregruppen. Vi mødtes midt i al vores eksamenslæsning, og fik vendt hele verdens situationen igennem. Min veninde kendte til tapas menuen og bestilte to brunch menuer, som eftersignende skulle indeholde meget af udvalget. Det fungerede vildt godt, og til maden tilhørte også et lille glas ingefærshot, som kradsede godt i halsen.

Snik snak brunch  Barstole på snik snak

Stedet er enormt hyggeligt, og der er virkelig kælet for detaljen. Dette er ikke kun i forhold til maden, som smagte usandsynlig godt, men også de levende lys, potteplanter, planke borde og selv den hyggelige stemning på toilettet er værd at nævne.

Rammerne var derfor i den grad sat, og vi to mødre nød i aller højeste grad at være ude i det fri. Vi har af flere omgange mødtes gennem vores barsel, hvor vi af gode grunde altid havde vores små pus med. Og lige så meget vi nyder at være sammen med vores arvinger, lige så meget nyder vi også blot at være os selv. Jeg var faktisk så meget i mit es, at jeg tog en ekstra kop kaffe, da min veninde smuttede ned efter sin søn i vuggestuen. Der sad jeg så i fuldstændig ro og mag på snik snak, og svarede i bedste bloggerstil på mails og kommentarer. Nogle dage er altså en smule mere ekstraordinære end andre, og denne her var en af den slags!

toilet snik snak  Bar snik snak

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *