Papmeché-reglen af Hella Joof

Papmeché-reglen Boganmeldelse
Papmeché reglen af Hella Joof er både enormt humoristisk, nytænkende og med gode pointer om kvindeliv, moderliv, karriere og alt hvad livet ellers byder på.

Selvhjælpsbogen, papmaché-reglen

Papmeché reglen Boganbefaling

Denne bog som jeg på mange måder vil karakterisere som en biografi, selvhjælpsbog og noget helt tredje, som jeg ikke kan finde de rette ord til, er for mig utrolig nytænkende. Historien er skrevet som én lang fortælling, hvor de 25 forskellige “love” som Hella Joof selv kalder dem, er flettet sammen til én lang livs fortælling. Lovene, som f.eks papméche-reglen, tager udgangspunkt i historier fra Hellas eget liv, men de er alle skrevet på et generelt plan, der gør dem utrolig relaterbare.

Dertil er de selvfølgelig skrevet med en ordentlig omgang humor og særligt til den sjofle side. Jeg tog ihvertfald mig selv flere gange i at grine højlydt, og det skal der altså meget til normalt, at det sker. Enkelte gange måtte jeg også læse nogle regler op for min mand, fordi de simpelthen var så gode. Blandt andet pizza-reglen som går ud på, at vi mennesker aldrig nogensinde må nøjes med. Vi skal gå efter lige præcis det vi vil have i livet fuldstændig på samme måde som hvis vi bestiller en pizza. For som Hella Joof så fint beskriver det i loven, så lader du jo heller ikke pizzamanden bestemme hvilket slags fyld, du vil have på din pizza. Man skal gå efter det man gerne vil have. Både når det kommer til fyldet på sin pizza, men også i livet generelt.

Læs også gerne min anmeldelse af: Fyrtårnets hemmeligheder af Santa Montefiore

Papmeché reglen af Hella Joof Hella Joof bog

Bog anmeldelse af Papmeché-reglen af Hella Joof

Papmeché-reglen af Hella Joof er utrolig let læselig, og det tager ikke meget mere end en lang aften og et godt glas rødvin at få læst bogen fra start til slut. Jeg må dog indrømme, at mine forventninger til bogen ikke helt blev indfriet. Hvilket højst sandsynligt er pga. den massive medieomtale, som bogen har fået. For god det er den, bare ikke helt så fantastisk, som jeg troede. Den er utrolig humoristisk og underholdende, men jeg fik ikke de store “aha” oplevelser inden for selvhjælps kategorien. Dog vil jeg til hver en tid anbefale den til mine veninder og ikke mindst jer, så derfor skulle den selvfølgelig også have sin plads herinde.

Flere af jer læsere har inde på instagram nævnt, at bogen skulle nå til et helt nyt niveau, hvis man hører den blive læst op af Hella Joof. Dette kunne jeg virkelig godt forestille mig, da hun jo har en fantastisk fortæller stemme. Den anbefaling er hermed også givet videre.

Hella Joof’s egne ord om Papmeché-reglen

“Denne bog handler om, hvordan livet er og hvilke regler, der gælder. Den handler om, hvad man skal gøre for at blive glad og lykkelig, og hvad man endelig ikke skal gøre. Man kommer nok til at gøre det alligevel, men så er der heldigvis en regel, der træder i kraft. For livet er et mirakel og vi er her for at være glade og elske hinanden. Det ved jeg helt bestemt.” – Kærligst Hella

 

1 kommentar til “Papmeché-reglen af Hella Joof”

  1. Jeg blev desværre koblet helt af af denne – sikkert udmærkede – anmeldelse af Hella Joof’s “PapmAché-reglen”. For det er så ærgerligt at titlen på bogen – konsekvent – er stavet forkert, trods det, at det tydeligt vises på 3 ud af 6 (næsten) ens billeder.
    Desuden er boganmeldelse i ét ord.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *