MODO – kunstnerisk sushi

MODO sushi  Sushi Modo
Jeg besøgte fornyligt MODO sushi i Pantheonsgade i Odense, sammen med en håndfuld af de aller sødeste blogger kollegaer. Min lille søn var på det tidspunkt ikke mere end to-tre uger gammel, så det var en hel sindsyg oplevelse på mange måder.

MODO sushi – fantastisk take away

Det var min allerførste gang på MODO sushi, og jeg blev i den grad overrasket. For nøj hvor smagte deres kunstneriske og yderst velpyntede sushi, bare utrolig godt. Faktisk var jeg blæst helt bagover!

De skiller sig ud fra andre sushi restauranter ved blandt andet at tænke økologi og bæredygtighed ind i deres koncept. Derudover er MODO sushi en lille hip restaurant, der betegnes som en dine-in, og som i særdeleshed har fokus på take away. Faktisk er lige præcis deres take away så populær, at man skal huske at bestille i god tid, hvis man ønsker at bringe deres gode mad med hjem. Kvaliteten er nemlig altid i højsædet, hvorfor de ikke tager uanede af bestillinger ind.

MODO Sushi Odense  Odense bloggers
{Smuk sushi og smukke kvinder, der gjorde min aften hel perfekt}

Sushi Modo Odense  Sushi Odense
{Det er særligt pynten og ingredienserne ovenpå på sushistykkerne, som er det MODO sushi gør (særlig) meget ud af. Og helt fantastisk så det både ud og smagte!}

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.