Mit nye (og første) kontor


Indlægget indeholder reklame for Posterstore

Endelig kan jeg vise jer ”mit” nye kontor, som er den lille plads bag sofaen, hvor man kan fordybe sig. Jeg har aldrig haft et kontor før eller en kontorafdeling, som det jo egentlig er. Hvilket er ret paradoksalt, når jeg bruger virkelig mange timer bag computerskærmen. Enten for at kommunikere med jer gennem mine sociale medier, eller også pga. mit studie som jeg er på barsel fra lige nu, og som kræver, at jeg læser virkelig meget. Førhen har jeg i stedet siddet i sofaen, ved skrivebordet eller ligget i sengen. Sidst nævnte kommer jeg nok stadig til at gøre ind i mellem, for det er simpelthen så rart og hyggeligt.

Mit kontor i hjørnet af stuen

Rart og hyggeligt var også noget, som jeg ønskede i mit kontor i hjørnet af stuen. Og lige netop dette har plakaterne fra Poster Store og evigheds blomsterne i vasen, hjulpet mig med. I forvejen er vi i den grad udfordret på ”hyggeligheds-parameteret”, når vi nu har valgt at bygge et nyt hus. Nye huse vil alt andet lige, altid fremtone sterile, hvide og måske endda en anelse upersonlige, så det arbejder vi virkelig med i vores indretning, at ændre på. Derfor er det heller ikke nogen tilfældighed, at rammerne fra Poster Store er egetræsrammer og ikke hvide eller sorte. Trærammerne giver nemlig varme og netop hygge til rummet, og så passer materialet enormt godt til læderet på kontorstolen, synes jeg. Rammerne der ikke er af egetræ, er nogle gamle sager, som jeg fandt frem i gemmerne, og som netop giver (farve)spil til billede væggen.

Ligesom med rammerne, har jeg valgt at mikse lidt gammelt og nyt i form af billederne. Klovnen er noget gammelt kunst, min mor i sin tid har foræret mig, og som nu betyder utrolig meget for mig. Den lille Piet Hein tegning er fra min far, som han købte til mig dengang, jeg blev 18-år gammel.

Kvindelighed, forretning og spidse albuer

Derudover ses en kvinde, et marokkansk tempel og et surfboard. Alle tre plakater er købt hos Poster Store og alle sammen får mig til at føle mig godt tilpas. Ord som dragende, oplevelser, kærlighed, minder, power, forretning, stolthed og kvindelighed er alt sammen noget, jeg synes rimer på disse smukke plakater fra Poster Store. For udover hygge, så håber jeg også, at de kan være en kærlig reminder til mig selv om, at være den stærke (især forretnings)kvinde, som jeg drømmer om at være.

Med koden maria30 får du 30% rabat på plakater fra Poster Store (undtagen selections plakater). Koden gælder i 14 dage fra nu.

For nogle gode og spidse albuer kunne jeg godt trænge til. Nogle der skubbede mig frem i køen, fortalte at det er helt OK, at jeg er her, og at jeg i øvrigt ikke skal finde mig i hvad som helst. Sidst nævnte er nok noget af det ”en pleaser som mig”, kæmper allermest med. At andres lykke ikke altid behøver komme før min egen. Ganske vist er jeg vokset utrolig meget på det personlige og private plan, men rent forretningsmæssigt så er jeg stadig milepæle fra der, hvor jeg gerne ville være. Heldigvis har jeg både en mand og en agent, med albuer så spidse som barberskrabere, der også er gode til, at banke i bordet, når jeg bliver kørt om hjørner med. ..men det ville nu være rart og ikke mindst fordelagtigt, hvis jeg gjorde det selv. Flere vil måske mene, at det er noget som kommer med alderen, men det tror jeg nu ikke i midt tilfælde. Det er min personlighed, der er bygget således. Og noget jeg derfor vil ”døje” med til jeg bliver gammel og grå, hvis jeg altså ikke begynder at arbejde med det nu.

Rabatkode til Posterstore

Så når jeg i fremtiden vil kigge på mine posters fra Poster Store der forestiller kvinden, surfboardet og det marokkanske tempel fra Poster Store, så håber jeg, at jeg vil kunne hanke op i mig selv, og tro på, at jeg er det værd, som mine kære siger jeg er.

Jeg fandt selv en masse inspiration på Poster Stores hjemmeside, hvor der også var billeder af meget enkle hjem ligesom mit eget, og hvor plakaterne på væggene, gjorde en kæmpe forskel for rummets ”hygge-parametre”. Især nedestående billeder gav mig inspiration til de lyse og gyldne toner på farveskalaen.

Med koden maria30 får du 30% rabat på plakater fra Poster Store (undtagen selections plakater). Koden gælder i 14 dage fra nu.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *