MASH – steakhouse i verdensklasse

MASH er netop åbnet i Odense. Og i den anledning blev jeg sammen med en håndfuld andre odenseanske bloggere, inviteret på steakhouse, af MASH dem selv.

MASH i Odense Steakhouse Odense
{MASH steakhouse}

Jeg har hørt meget om MASH fra mine københavnske veninder, men har aldrig før selv prøvet, at smage deres berømte kød og vine. Jeg var derfor ualmindelig glad for, både at blive inviteret, men også for at have endnu en aften sammen med nogle skønne bloggere fra Odense. Som jeg flere gange før har ytret herinde på bloggen, så er det rart engang imellem, at have andre bekendtskaber ud over den medicinske verden, som jeg til dagligt lever og ånder i.

MASH drink Drinks på MASH
{Drinks jeg ikke ved hvad hedder, men som smagte uimodståeligt}

Jeg blev med det samme jeg trådte ind af døren til MASH, mødt af den stemning og kultur jeg havde forestillet mig på forhånd. Baren var gigantisk og bød på ekslusive drinks, som jeg aldrig før har hørt om. Bartenderen var af den uddannede slags, og jonglerede med ild og logomærket isterninger imens han underholdte damerne, der sad ved bardisken i høje hæle. Tjeneren som viste os til bords, og som sørgede for os hele aftenen, var selve restaurant chefen, og han talte med den mest autentiske amerikanske accent, imens han udtalte formede ord der beskrev kødet, vinene og tilberedningsmetoderne, som jeg aldrig før har hørt om. Det kan hurtigt komme til at lyde ekstravagant og overfladisk, men det var helt det modsatte. Stemningen var venlig og imødekommende, og rummede alle der havde lyst til godt dansk- australsk eller amerikansk kød.

Middag på MASH Bloggermiddag på MASH
{Vi fik serveret stort set alt på menukortet, og fik på den måde smagt det hele}

Vi smagte på det hele, og blev efterfølgende vist rundt i deres imponerende vinkælder, imens jeg ihærdigt prøvede at høre efter og forstå de mange nye indtryk jeg blev budt på. Heldigvis havde jeg Martin ved min side, som også er madblogger og lidt af en nørd når det kommer til gourmet- mad og vin.

Da klokken slog 00.00 stod jeg med nøglen i min hoveddør, fyldt med godt humør, vin og rødt kød. Det er længe siden, at jeg har smagt så mørt, velsmagende og lækkert kød før, så det er en klar anbefaling herfra. B var også noget misundelig over mine udskejelser, og vi har derfor aftalt, at næste gang vi skal ud, så skal vi spise en frokost på MASH med alt hvad der hører til. Jeg kan ikke vente!

Toilet på MASH MASH steakhouse
{Jeg har noget for pæne OG rene toiletter på restauranter!}

 

2 kommentarer til “MASH – steakhouse i verdensklasse”

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *