Mangler du overblik over din økonomi?

Betalingsservice app  Betalingsservice
Sponsoreret!

Jeg er vokset op med, og opdraget til, at penge ikke er noget man snakker om, og alligevel vil jeg dedikere et helt indlæg til netop dette emne. Eller ihvertfald til, hvordan vi ihærdigt prøver, at holde styr på vores økonomi hjemme hos os.

Efter vi er blevet forældre kan jeg godt mærke, at købene på impulskontoen er steget betydeligt. Men selvom ordet “impulskøb” lader negativt, så er det netop dét, der så ofte redder os i hverdagen. F.eks her til morgen hvor jeg opdagede, at min ellers så trofaste cykel var gået i stykker. Den var faktisk ikke bare gået i stykker, den splintrede fuldstændigt, da jeg trak den ud af cykelskuret. Der var derfor ikke andet for, end at ringe til det nærmeste taxafirma, og bestille en vogn der kunne fragte mig og spiloppen til vuggestuen.

For at vi har råd til at bestille en taxa, der kan fragte os til vuggestuen (når cyklen går i udu), spise takeway i ny og næ og tage på en weekendrejse til Paris som vi gjorde i sidste uge, så handler det utrolig meget om for os, at vi har et overblik over vores faste udgifter. Som de fleste andre mennesker har vi derfor tilmeldt vores faste aftaler over betalingsservice, som dermed trækker pengene fra vores budgetkonto hver måned. Det har altid fungeret utrolig godt, men pludselig er det også blevet endnu smartere. Jeg er nemlig blevet præsenteret for en ny og utrolig anvendelig og brugbar app fra NETS, “betalingsservice”. Den sørger for at holde styr på alle ens faste udgifter, der bliver tilmeldt betalingsservice. Man kan på den måde let og overskueligt se, hvilke udgifter man har haft, og hvilke der måtte komme i fremtiden på ens telefon. Derudover behøver man ikke logge ind via NemId når man først har oprettet sig via appen, hvilket jeg også synes er virkelig rart. Det aller smarteste (hvis man overhovedet kan sige det) er, at første gang man logger på med ens NemId, så henter appen automatisk alle ens betalingsaftaler ned, så man ikke behøver at gøre det hele manuelt en gang til. Jeg kunne derfor bruge betalingsserviceappen med det samme, og hurtigt have et nemt overblik over min økonomi.

Da vi var i Paris i weekenden, benyttede vi faktisk appen utrolig meget, fordi vi netop havde oprettet alle vores faste udgifter som husleje, el, vuggestue, velgørenhedsbidrag, fagforening osv via betalingsservice (for flere år siden), og derfor nemt og overskueligt kunne se via appen, hvor mange penge vi havde til rådighed til at shoppe og spise god fransk mad for. Da vi kom hjem i mandags lavede vi også vores eget budget i appen, som vi fremadrettet har tænkt os, skal hjælpe os endnu mere med, at give luft og overblik i vores økonomi.

Nedenfor kan i se en lille video, som rigtig fint viser, hvor brugbar betalingsservice-appen er.

 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *