Majsdip

Opskriften på majsdip indeholder reklame for Bonduelle
Majsdip  Majs dip
Jeg elsker elsker elsker, alt hvad der går under kategorien “dip”. Om dét så er gulerødder, majschips eller min svigermors chaparti, så elsker jeg at dyppe min mad i en smagfuld og krydret dip, og i dette indlæg skal i blive præsenteret for en af mine favoritter.

Hjemmelavet majsdip

Første gang jeg smagte majsdip var i selskab med kolde øl, guacamole og amerikansk fodbold. En nær ven havde nemlig været i Mexico, og var blevet inspireret til at servere denne dyppelse for os gæster. Jeg skrev med det samme opskriften bag øret, og har sidenhen serveret dippen en del gange for min mand.

Når børnene sover, laver vi den ofte ekstra krydret med chili, lime og hvidløg, og så selvfølgelig en god portion majs fra Bonduelle. Lige præcis disse majs er efter min mening de aller bedste på markedet, og gør hele oplevelsen en tand bedre, når man skal samles omkring et godt måltid, også selvom det “bare” er snacks og god dyppelse.

Majsdyppelse  Dip med majs

Majsdip på IG-TV i samarbejde med Bonduelle

I samarbejde med Bonduelle, har jeg og en håndfuld andre bloggere medvirket i nogle hyggelige små videoer, der nemt viser, hvordan man bruger Bonduelles mange gode produkter i madlavningen. Fælles for dem alle er, at opskrifterne er simple, men samtidig inspirerende. Jeg kan derfor på det kraftigste anbefale jer alle, at følge IG MAD TV, hvor der de næste mange måneder, vil dukke flere gode opskrifter frem.

Tryk på linket nedenfor, og i vil blive ledt direkte til kanalen.

IG MAD TV

 https://www.instagram.com/tv/BoeW8IWCE_X/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=urxby6uny4r5

Majsdip
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Til en portion majsdip:
  • ½ lille rødløg
  • et fed hvidløg
  • en rød chili
  • En dåse Bonduelle majs
  • 3-4 spsk. Creme fraise
  • Smages til med koriander, salt og limesaft
Fremgangsmåde
  1. Hak løg, hvidløg og chili fint
  2. Bland det med majs og cremefraise
  3. Smag til med lime, salt og koriander

Inspiration til dip og dressinger: Den bedste hummus med tahin og Traditionel guacamole med hvidløg

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.