Indretning af et børneværelse med omtanke


Annonce for Posterstore

Lige præcis indretning er noget, jeg har interesseret mig for, lige siden jeg var helt lille. Jeg har, så længe jeg kan huske, abonneret på diverse boligmagasiner, ligesom jeg har samlet på bestik, tallerkner og glas så længe jeg kan huske. Alt sammen har dog været uden at tage affære i de daværende hjem, jeg har boet i. Jeg har (desværre) altid tænkt, at når jeg en dag, får et pænt hjem, så vil jeg også begynde at indrette det sådan.

Om bare at springe ud i det

Vi kender nok alle de mennesker, der kan få selv de mindste og mest nedslidte hjem, til at stråle som den klareste stjerne på nattehimlen, simpelthen fordi de tør springe ud i, og er gode til at indrette og få det bedste ud af det, de har at gøre med. Jeg ville ønske, at jeg havde kunnet formå det samme, men i stedet for at ærgre mig over, hvor kedelige og uinteressante mine tidligere (studie)boliger har set ud, så må jeg jo tage affære, og gøre noget ved den situation, jeg står i nu.

Jeg er nemlig flyttet ind i så dejligt et hus, og aldrig har jeg følt mig mere hjemme, end jeg gør nu. Der er derfor ikke flere undskyldninger at gøre brug af.

Et hjem skal plejes, nusses og personliggøres, og man kan komme rigtig langt med sin indretning, hvis også væggene fyldes med kærlighed. For i al for lang tid har de været hvide.

Indretning af et børnesoveværelse med mening

Spiloppen og lillebror har selv valgt deres plakater fra Posterstore til børne soveværelset med en anelse hjælp fra deres mor. Plakaterne skal nemlig symbolisere ro, hygge og søvn. For det er det, man skal lave i det værelse. Man kan sove, slappe af, hvile sig, læse bøger, smuksere sig og tage tøj på. Rummet skal ikke indbyde til leg. Det har vi legeværelset til, som dog stadig er et stort kaos på nuværende tidspunkt. Et rum vi har i sinde at gøre noget ved, så snart julen er overstået.

Disse posters som vi har valgt fra Posterstore er også gode samtale emner. Børnene elsker dyr, og især plakaten med de forskellige dyr, der lever i skoven, har givet anledning til gode og fantasifulde godnat historier. Ligesom spiloppen altid øver dyrenes dyrelyde med sin lillebror, der dog ikke helt har dem på plads endnu.

Plakat inspiration

Hvis du også kunne tænke dig, at købe plakater fra Posterstore, så kan i med koden Maria30 få 30% på plakater (eksklusiv selection plakater). Koden gælder i 14 dage fra nu

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *