Find tid til mortion i en travl hverdag

Løbetræning

Artiklen indeholder reklame for VidaXL

Ovenstående titel lyder næsten som en artikel til et dameblad, hvor skribenten uden undtagelsen, har alle svarene gemt i ærmet. Men jeg skal hurtigt indrømme i dette skriv, at selvom jeg absolut har en masse erfaring og god inspiration at dele ud af, så er det ikke en endegyldig sandhed. Sådan en findes nok heller ikke. For det er svært, at få enderne til at mødes, når hverdagen ruller, hjemmet er fyldt op med børn og legekammarater, vasketøjskurven er gået over sine bredder, og endelig når børnene er puttet, og du har tiden til at gøre noget godt for dig selv, så kan du ikke tage nogle steder hen. For nogen skal jo være ved børnene imens de sover. Måske skiftes din partner og dig, til at tage ud af huset, men det er aldrig rigtig godt.

Løsningen for mig har været at træne hjemme. Sommetider har jeg også løbet i cirkler på vejene omkring vores hus, så jeg hurtigt kunne løbe hjem igen, når et barn skulle ammes eller havde brug for sin mor. Men hjemmetræning har klart været en gamechanger for mig. Pilates på måtte er jeg særligt glad for, ligesom jeg også har nogle vægte, som jeg løfter rundt på. VidaXL har et virkelig fint udvalg af netop sportsartikler til hjemmet, ligesom de også har en masse andet brugbart grej, man ofte skal bruge indenfor kategorien hus og have.

Jeg kører et fast program, som min mand har været så behjælpelig med at udvikle til mig, og så kører jeg ellers de fleste større muskelgrupper igennem. Derudover træner jeg også en helt del smidighedstræning. Jeg er gammel elite gymnast, og går meget op i at holde netop min smidighed ved lige.

Hvis du godt kan lide at lave kordinationstræning, men har svært ved at forlade huset pga. små børn, så kan jeg også anbefale en mortionscykel. Sådan én købte min mand til mig, nogle uger efter jeg havde født, og det var utrolig rart for mig at bevæge mig på den måde uden at belaste mit underliv med hårde stød, som man gør under løbetræning.

Og så er det også oplagt at benytte sig af, når vejret er gråt og vådt udenfor.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *