E-bog “15 hverdagsretter på 15 minutter”

15 hverdagsretter på 15 minutter

Få fingrene i min nye e-bog “15 hverdagsretter på 15 minutter“.

“15 hverdagsretter på 15 minutter”

Endelig. Endelig. Endelig, og når jeg ser på slut produktet, så er jeg simpelthen så glad og stolt. Opskrifterne er anderledes og nytænkende samtidig med at de ikke tager særlig lang tid at tilberede. Og jeg er sikker på, at når i lærer fremgangsmåden at kende, og ikke skal tømme opvaskemaskinen eller skifte en ble undervejs, så vil i kunne lave opskrifterne på bare 15 minutter.

Tid er noget af det eneste, vi ikke kan købe for penge, og derfor er det også utrolig vigtigt, at vi i en travl hverdag kan optimere på tiden bedst muligt. Jeg håber derfor på, at denne e-bog kan være med til ikke bare at berige jeres hverdag med god, nærende og grøntsagsrig aftensmad, men også frigive mere tid.

15 hverdagsretter på 15 minutter

Grøntsags rige opskrifter

Det har været utrolig vigtigt for mig fra start af ikke blot at udvikle 15 opskrifter, der kunne laves på kort tid, men også at måltidet var næringsrigt og ikke mindst grøntsags rigt. Alle opskrifterne i e-bogen indeholder derfor en stor portion grøntsager, som beriger maden med ekstra god smag.

Ligeledes er maden tiltænkt som et familie måltid. Ikke fordi man ikke kan lave og nyde maden alene, for det kan man i den grad, men mere for at understrege, at maden også er tiltænkt til helt små børn som mine egne f.eks også er.

E-bogen kan købes her: “15 hverdagsretter på 15 minutter

15 hverdagsretter på 15 minutter

Fra tanke til handling – en hård og lærerig proces

Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet, at det ville tage mig så mange timer og søvnløse nætter at lave en e-bog. Hvilket måske er rigtig fint, for så havde jeg nok aldrig sprunget ud i projektet i første omgang. Og grunden til at et projekt som udadtil nok ser uproblematisk og måske endda “nemt” ud har taget mig så lang tid, er fordi der har været så mange ting undervejs, som jeg har skulle lære.

15 hverdagsretter på 15 minutter

Foto, teknik og udførelse

Først og fremmest satte jeg mig for at alle billeder til min nye e-bog skulle skydes manuelt og efterredigeres på min computer i et professionelt foto-redigerings-program. Indtil da havde jeg skudt alle mine billeder på mit kamera på indstillingen “automatisk”, og efterredigeret i appen vsco på min telefon. At lære at skyde billeder manuelt og derefter efterredigere i lightroom har været en virkelig stor øjenåbner for mig. Jeg synes selv, at mit billede materiale har udviklet sig utrolig meget det sidste halve år, og selvom det har kostet mig så mange “ommere”, så har det været det hele værd.

For at kunne sælge et produkt, skal der faktisk laves en helt nye hjemmeside. En salgs hjemmeside, hvor mine e-bøger i fremtiden kan blive solgt fra. I første omgang ønskede jeg, at bygge en helt ny hjemmeside med nyt design og en ny visuel identitet. Min hovedhjemmeside har Krijos stået for, og jeg er især utrolig glad for det grafiske udtryk, som bureauet har præsteret at udvikle til mig.

I forhold til selve opskrift materialet har jeg virkelig også lagt blod, sved og tårer i processen. Det er meget stort for mig at prøve at sælge noget i mit eget navn, og jeg forestiller mig det lidt på samme måde, som når en nyopstartet cafe, svinger den første kop kaffe over disken. At nogle køber en kop kaffe fra deres cafe må resultere i en enorm taknemmeligheds følelse, fuldstændig som jeg sidder med en enorm taknemmelighed overfor jer, der vælger at købe min e-bog.

15 hverdagsretter på 15 minutter

Tak for jer og fordi i støtter mig på denne rejse!

Få fingrene i e-bogen lige her: “15 hverdagsretter på 15 minutter

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *