Byggedagbog uge 7

Velkommen til vores byggedagbog, der hver mandag vil blive opdateret med den forgangne uges arbejde på byggegrunden. Ordet og billederne er skrevet og taget af min kære mand, og materialet herinde vil derfor være i en del mere rå og ufiltreret udgave, hvor fokus er på selve byggeprocessen.

Tirsdag d. 14.05.19

Ironisk nok røg min tlf. ud af lommen på mig, da jeg kravlede rundt i alt byggerodet, og knipsede de små og store øjeblikke. Maria havde blot få dage forinden sagt, at jeg skulle passe på, når jeg hoppede rundt på stilladset, og hvad jeg ellers fandt at kunne klatre på. Og det er også blevet til en total smadret iphone og et par flækkede bukser (mine yndlings bukser), men jeg tror nu aldrig jeg lærer det.

Derfor har der også været en lille forsinkelse på denne uges byggedagbog, da jeg skulle finde billederne frem fra “skyen” – hvad gjorde man før den fandtes!?

Der er dog ikke sket de store ændringer. I ugens løb er huset blevet mørkere og tættere i det, at det første lag isolering er lagt. Pejsen er blevet ført til loftet, som visuelt fungerer bedre som rumdeler og den sidste spids på husets syd vendte facade er muret færdig. Indvendigt er al El-arbejdet færdigt, og her snor ledninger og rør sig i et evigt netværk.

Undertag el tavle eurodan-huse

Halespær Loft til kip

Fredag d. 17.05.19

Fredag stod i finishens tegn. De steder med fladt ’almindeligt’ loft, var isoleringen lagt og taget lukket. Hvilket er over indgangen og alle værelserne.

Loft isolering Tag der bliver lagt

Nyt hus byggeri Loft til kip

Gasbeton mestrene var kaldt ind en sidste gang. Næste uge bliver huset tættere, da vinduer og døre monteres. Hvad der helt teknisk set er sket, har vi en smule svært ved at følge med i, så derfor prøver jeg at forklare det i store træk.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.