Sponsoreret!
Lidl tapas  Græsk antipasta

Fejring af bachelor opgave!

“Puha” er nok det første ord, der falder mig ind, når jeg skal beskrive min nuværende sindstilstand. Puha fordi min forsvarelse af vores bacheloropgave gik så godt, og puha fordi vores lille familie er kommet helskindet gennem processen. Vi plejer faktisk altid, at kalde det en fælles præstation, når store eksaminer skal bestås, og dengang i sommers hvor B blev færdig med sin uddannelse, så følte jeg næsten, at det var lige så meget min præstation, som det var hans. På samme måde tror jeg, at han har det med mig idag. Det kræver simpelthen bare så meget af en familie at komme igennem. Logistik, planlægning og en kæmpe indsats, når den anden part går i eksamenshi, og stort set ikke kan se ud over egen næsetip.

Derfor var det også en hel særlig dag i fredags, da vi alle tre cyklede ned i Lidl og handlede tapas, bobler og hvad der ellers faldt i kurven af lækkerier. Planen var selvfølgelig, at vores fælles præstation skulle fejres med fingremad, og så den lækre tomatsovs, som jeg ikke har kunne få ud af hovedet, siden sidst jeg skrev om Lidl’s deluxe produkter.

Nem pastaret  Tapas lidl
I al forvirring over pludselig at være færdig, glemte jeg så alligevel, at tage billeder af champagnen, så det må i tænke jer til, når i ser billederne. Egentlig beskriver det ret godt mit humør, her 3 dage efter slaget blev slået. Jeg kan simpelthen stadigvæk ikke falde ned, og har det som om, at jeg går rundt i min egen lille bobbel af eksamenskuller. Efter så mange års studietid, læsning og eksaminer der har skulle bestås, så burde jeg tackle situationen bedre, men det bunder nok i, at der alligevel er noget særligt over ens bachelor eksamen. Hvorfor jeg selvfølgelig også er så umådelig glad for, at det gik så godt som det gjorde. Så kan jeg egentlig være ret så ligeglad med, om jeg så “kun” skal få middelkarakterer i alle andre eksaminer resten af semestret.

Derfor blev denne eksamen fejret ekstra godt med hollandsk gouda, og den lækreste cremede ost med trøffel, som B stort set spiste det hele af på en gang. Alle produkterne som i kan se på billederne, er en del af Lidl’s deluxe serie, af ret så lækre og delikate oste, skinker, pesto’er, pasta’er og så den smarte græske antipasta, som i kan se aller øverst oppe. Jeg har faktisk smagt den (og købt den) utrolig mange gange før, da det især er smart, at tage med sig under armen i parken sammen med en kold hvidvin på en varm sommerdag.

Ingredienser til pastaret  Eksamens blomster
Til sidst skal jeg selvfølgelig slå et slag for den lækreste og ikke mindst aller nemmeste pastaret jeg kender. Det er næsten frækt, at kalde det en opskrift i nu skal blive præsenteret for, men flere af jer har allerede skrevet efter ingredienslisten, da jeg viste retten frem på instagram story, så her kommer opskriften.

Bachelorfejring med tapas og bobler
 
Forfatter:
 
Ingredienser
Fremgangsmåde
  1. Kog pasta som anført på pakken.
  2. Sæt pastasovsen i kog og tilsæt den friske spinat
  3. Vend de fyldte pastaer i tomatsovsen, og smag til med salt, peber og revet parmesanost

 

 

    

Følg mig rundt

This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for mariavestergaard.dk needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page