Go Back
+ servings
Print

Quiche

Forb. tid 1 time
Tilb. tid 1 time
Servings 24 mini quiche

Ingredienser

Tærtebund:

  • 200 g smør
  • 350 g hvedemel
  • 2 æg

Fyld:

  • 70 g bacon
  • 1 bundt persille
  • 1 bundt purløg
  • 3 forårsløg
  • 3 æg
  • 200 g hytteost
  • 1/2 dl mælk (eller fløde)
  • 1 1/2 tsk. salt

Sådan gør du

Tærtebund:

  • Skær smør i tern og smuldr det i melet til det ligner fint revet ost
  • Tilsæt æg og saml dejen
  • Pak den ind og lad den hvile i køleskabet i ca. 30min
  • Rul dejen ud udstik 24 cirkler der hver kan passe i en muffin form således at dejen når helt op ad kanterne

Fyld:

  • Steg bacon på en pande til det bliver sprødt
  • Hak krydderurter og forårsløg fint og bland det med pisket æg og de øvrige ingredienser
  • Fordel æggemassen i de forskellige muffins forme således at formen fyldes ca. 2/3
  • Fordel små stykker bacon i hver form
  • Bag quiche i ovnen ved 200 graders varme i ca. 15-20min