Go Back
+ servings
Print

Orzo salat

Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Servings 2 personer

Ingredienser

Grillet kylling

  • 350 g kylling inderfilet
  • 1 peberfrugt
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. stødt paprika
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. ketchup

Salat

  • 200 g orzo pasta, tørvægt
  • 1 romaine salathovede
  • 1 avocado
  • 50 g fetaost
  • frisk basilikum
  • salt og peber
  • 1 dl thousand island dressing

Sådan gør du

Grillet kylling

  • Bland ingredienserne til marinaden godt sammen
  • Skær peberfrugt i lange skiver
  • Vend kylling og peberfrugt i marinaden
  • Steg kød og peberfrugt i ovnen ved 180 graders varme i ca. 25min. Eller brug en grillpande

Pasta

  • Kog pasta som anført på pakken
  • Skær romaine salat i grove stykker
  • Skær avocado i skiver og vend avocado med pasta og romainesalat
  • Fordel kylling og peberfrugt udover salaten og drys med fetaost og frisk basilikum
  • Smag salaten til med salt og peber
  • Server med thousand island dressing