Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Orzo salat
Forb. tid
5
minutter
minutter
Tilb. tid
25
minutter
minutter
Servings
2
personer
Author
Maria Vestergaard
Ingredienser
Grillet kylling
350
g
kylling inderfilet
1
peberfrugt
2
spsk.
olivenolie
1
tsk.
stødt paprika
1
tsk.
salt
1
tsk.
ketchup
Salat
200
g
orzo pasta, tørvægt
1
romaine salathovede
1
avocado
50
g
fetaost
frisk basilikum
salt og peber
1
dl
thousand island dressing
Sådan gør du
Grillet kylling
Bland ingredienserne til marinaden godt sammen
Skær peberfrugt i lange skiver
Vend kylling og peberfrugt i marinaden
Steg kød og peberfrugt i ovnen ved 180 graders varme i ca. 25min. Eller brug en grillpande
Pasta
Kog pasta som anført på pakken
Skær romaine salat i grove stykker
Skær avocado i skiver og vend avocado med pasta og romainesalat
Fordel kylling og peberfrugt udover salaten og drys med fetaost og frisk basilikum
Smag salaten til med salt og peber
Server med thousand island dressing