Go Back
+ servings
Print

Måltidssalat med rødkål

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Servings 4 personer

Ingredienser

Salat

  • 150 g rødkål
  • 220 g kikærter (drænede)
  • 1 æble
  • en håndfuld persille
  • 1 spsk græskarkerner
  • 1 spsk tranebær

Dressing

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk honning
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kom kikærterne på en varm pande sammen med lidt olie og salt og steg dem i et par minutter
  • Snit rødkål i fine strimler og skær æblet ud i tern
  • Pres eller hak hvidløget fint og bland alle ingredienser til dressingen sammen i en skål
  • Bland rødkål, æbler, kikærter, persille, græskarkerne og tranebær sammen i en skål eller på en tallerken og hæld dressingen udover.