Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Måltidssalat med rødkål
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Author
Maria Vestergaard
Ingredienser
Salat
150
g
rødkål
220
g
kikærter (drænede)
1
æble
en håndfuld persille
1
spsk
græskarkerner
1
spsk
tranebær
Dressing
1
spsk
olivenolie
1
tsk
honning
1
spsk
citronsaft
1
fed
hvidløg
salt og peber
Sådan gør du
Kom kikærterne på en varm pande sammen med lidt olie og salt og steg dem i et par minutter
Snit rødkål i fine strimler og skær æblet ud i tern
Pres eller hak hvidløget fint og bland alle ingredienser til dressingen sammen i en skål
Bland rødkål, æbler, kikærter, persille, græskarkerne og tranebær sammen i en skål eller på en tallerken og hæld dressingen udover.