Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Karrysild
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Author
Maria Vestergaard
Ingredienser
Karrysild:
2
æg
200
g
cremefraiche
2
spsk.
mayonnaise
1
bundt
purløg
2
tsk.
karry
1
tsk.
gurkemeje
smages til med salt og peber
200
g
marinerede sild, evt. gammeldags modning
Grønkålschips:
100
g
grønkål
3
spsk.
olivenolie
flagesalt
Rugbrødsmad:
4
stykker
rugbrød
dild, purløg mm.
salt og peber
serveres med ekstra, kogte æg, agurk mm.
Sådan gør du
Karrysild
Kog æg til de er hårdkogte
Lad dem afkøle helt og skær dem i tern
Bland cremefraiche, mayonnaise, finthakket purløg og æble skåret i tern
Smag til med karry, gurkemeje, salt og peber
Skær sild i mundrette stykker og bland det i salaten eller server dem ved siden af
Grønkålschips:
Skyl grønkål grundigt og riv dem i mindre stykker
Vend dem grundigt i olivenolie og fordel dem ud på en bageplade beklædt med bagepapir
Drys med flagesalt og peber
Bag grønkålen i ovnen ved 160 graders varme i ca. 10min til grønkålen er stegt sprød
Rugbrødsmad:
Rist rugbrød og fordel karrysild på toppen
Top med friske urter og grønkålschips
Server evt. med ekstra, kogte æg, agurk skåret i skiver mm.