Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Gulerodssalat
Forb. tid
10
minutter
minutter
Tilb. tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Author
Maria Vestergaard
Ingredienser
Stegte kikærter:
1
spsk.
olivenolie
1
dåse
kikærter
1
tsk.
spidskommen
1/2
tsk.
cayenne peber
1
tsk.
salt
2
spsk.
citronsaft
1
tsk.
honning
1
spsk.
sesamfrø
Gulerodssalt:
5
gulerødder
1
forårsløg
en lille
håndfuld
frisk mynte
50
g
fetaost
75
g
blandet, grøn salat
Sådan gør du
Stegte kikærter:
Skyl kikærterne og steg dem på en varm pande med olivenolie og krydderier til de bliver let gyldne
Bland citronsaft, honning og sesamfrø i en skål og vend dernæst marinadeni kikærterne på panden
Hæld kikærterne fra panden og over i en skål, og lad dem køle ned imens salaten laves
Gulerodssalat:
Skræl gulerødderne og riv dem enten groft på et rivejern eller som lange bånd vha. en kartoffelskræller
Bland gulerodsbånd med salat, stegte kikærter og hakket mynte
Drys gulerodssalaten med knust fetaost