Go Back
+ servings
Print

Pastasalat med cremefraiche

Forb. tid 7 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Servings 1 person

Ingredienser

  • 100 g ukogt pasta
  • 2 spsk. creme fraiche
  • 1/2 tsk. sennep
  • 1/2 tsk. flydende honning
  • 1 tsk. æbleeddike eller citronsaft
  • 50 g spidskål
  • 1 gulerod
  • 1 forårsløg
  • 1/2 avocado

Sådan gør du

  • Kog pasta som anført på pakken
  • Bland cremefraiche i en skål med sennep, honning og eddike, og smag til med salt og peber
  • Tilsæt de kogte, afkølede pasta til dressingen og vend det hele godt rundt.
  • Snit spidskål fint, riv gulerod fint, eller riv det i lange bånd med en kartoffelskræller
  • Snit forårsløg fint og skær avocado i tynde skiver
  • Bland det hele godt sammen, og anret evt. salaten på en tallerken og smag til med salt og peber