Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pastasalat med cremefraiche
Forb. tid
7
minutter
minutter
Tilb. tid
5
minutter
minutter
Servings
1
person
Author
Maria Vestergaard
Ingredienser
100
g
ukogt pasta
2
spsk.
creme fraiche
1/2
tsk.
sennep
1/2
tsk.
flydende honning
1
tsk.
æbleeddike eller citronsaft
50
g
spidskål
1
gulerod
1
forårsløg
1/2
avocado
Sådan gør du
Kog pasta som anført på pakken
Bland cremefraiche i en skål med sennep, honning og eddike, og smag til med salt og peber
Tilsæt de kogte, afkølede pasta til dressingen og vend det hele godt rundt.
Snit spidskål fint, riv gulerod fint, eller riv det i lange bånd med en kartoffelskræller
Snit forårsløg fint og skær avocado i tynde skiver
Bland det hele godt sammen, og anret evt. salaten på en tallerken og smag til med salt og peber