Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Belgiske spinatvafler
Forb. tid
15
minutter
minutter
Tilb. tid
15
minutter
minutter
Antal
6
belgiske vafler
Forfatter
Maria Vestergaard
Ingredienser
Vaffeldej:
200
g
frisk spinat (eller grønkål)
2,5
dl
cremefraiche
4
små
æg
3
dl
hvedemel
1,5
tsk.
salt
2
tsk.
bagepulver
smør til stegning
Topping:
200
g
laks, røget eller varmrøget
100
g
blandet salat
dild
cremefraiche eller dressinger
Sådan gør du
Vaffeldej:
Bland alle ingredienserne sammen og blend dem med en stavblender eller alm. blender til vaffeldejen bliver helt ensartet uden klumper
Varm vaffeljernet godt op og smelt smør på jernet
Tilsæt vaffeldej på vaffeljernet og bag vaflerne i ca. 5min til de er let gyldne og gennembagte