Go Back
+ servings
Belgiske spinatvafler
Udskriv

Belgiske spinatvafler

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 6 belgiske vafler

Ingredienser

Vaffeldej:

  • 200 g frisk spinat (eller grønkål)
  • 2,5 dl cremefraiche
  • 4 små æg
  • 3 dl hvedemel
  • 1,5 tsk. salt
  • 2 tsk. bagepulver
  • smør til stegning

Topping:

  • 200 g laks, røget eller varmrøget
  • 100 g blandet salat
  • dild
  • cremefraiche eller dressinger

Sådan gør du

Vaffeldej:

  • Bland alle ingredienserne sammen og blend dem med en stavblender eller alm. blender til vaffeldejen bliver helt ensartet uden klumper
  • Varm vaffeljernet godt op og smelt smør på jernet
  • Tilsæt vaffeldej på vaffeljernet og bag vaflerne i ca. 5min til de er let gyldne og gennembagte