Go Back
+ servings
Kylling i peanutbuttersauce
Udskriv

Kylling i Peanutbuttersauce

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 400 g kylling inderfilet eller bryst
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. stødt koriander
  • 2 tsk. karry
  • 2 tsk. paprika
  • 1 spsk. smør
  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 2 spsk. limesaft
  • 1 spsk. brunfarin
  • 2 dl vand
  • 1 hønseboullionterning
  • 400 ml kokosmælk
  • smages til med salt og peber
  • jævnes evt. med maizena
  • evt. 1 tsk. kulør
  • serveres med ris, friske koriander og hakkede mandler

Sådan gør du

  • Skær kylling i mundrette stykker
  • Bland krydderierne sammen og vend kylling heri
  • Steg kylling i en gryde med smør, løg og hvidløg til løgene er stegt bløde og glasagtige. Kødet skal ikke gennemsteges endnu.
  • Tilsæt peanutbutter, limesaft, brunfarin, vand, boullion og kokosmælk og lad retten simre under låg i ca. 15-30min ved lav varme
  • Smag til med salt og peber og jævn evt. med maizena
  • Server med kogte ris, hakkede mandler og koriander