Go Back
+ servings
Rosti med sød kartoffel
Udskriv

Sød kartoffel røsti

Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Rosti

  • 250 g sød kartoffel
  • 1 lille løg
  • 2 æg
  • 50 g cheddar ost
  • 50 g hvedemel
  • 1 tsk. salt
  • olivenolie eller smør til stegning

Tilbehør:

  • 2 modne avokado
  • pandestegte kikærter
  • creme fraiche
  • chiliflager

Sådan gør du

Rosti:

  • Skræl sød kartoffel og riv det groft på et rivejern
  • Hak løg fint
  • Bland løg og sød kartoffel med pisket æg, cheddar ost, hvedemel og salt
  • Rør det til en ensartet masse
  • Steg olie på en pande og placer to skefulde fars på panden
  • Fordel farsen ud så det bliver en stor røsti
  • Steg røstien på begge sider til den er gennemstegt og let gylden på toppen
  • Gentag proceduren fire gange

Tilbehør:

  • Skær avokado i tynde skiver og placer det på en rosti med cremefraiche, pandestegte kikærter, salt, peber og chiliflager