Go Back
+ servings
Ristaffel
Udskriv

Ristaffel

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Kylling i karry:

  • 2 løg
  • 1 spsk. olie (f.eks sesamolie)
  • 1 spsk. karry
  • 1 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. gurkemeje
  • 350 g kylling i tern
  • 2 dl kogende vand
  • 1 boullionterning med kylling
  • 400 ml kokosmælk
  • jævnes med maizena
  • smages til med salt og evt. ekstra krydderier

Tilbehør:

  • kogt ris
  • 1 banan
  • 2 håndfulde peanuts
  • 75 g rosiner
  • 3 forårsløg
  • 100 g ananas
  • 2 æbler
  • koriander

Sådan gør du

Kylling i karry:

  • Skær løg i tern og steg dem i en gryde med olie til de bliver bløde
  • Tilsæt krydderier og kylling skåret i tern
  • Steg kylling til det er gennemstegt
  • Tilsæt vand og boullion og lad det simre under låg i 15min ved lav temperatur
  • Tilsæt kokosmælk og lad det langsomt varme op
  • Smag til med salt og evt. ekstra krydderier og jævn saucen med maizena

Tilbehør:

  • Kog ris som anført på pakken til fire personer
  • Skær alle grøntsager og frugter i mundrette stykker og server det forskellige tilbehør i hver sin skål