Go Back
+ servings
Lakseruller
Udskriv

Lakseruller

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Antal 10 styks

Ingredienser

Lakseruller:

  • 2 tortillawraps (stor størrelse)
  • 200 g flødeost natural
  • 200 g røget laks
  • 150 g frisk spinat
  • serveres med citron, salt og peber

Salat:

  • 100 g rucola (eller anden grøn salat)
  • 2 tsk. balsamicoeddike
  • 1 tsk. olivenolie
  • salt og peber

Sådan gør du

Lakseruller:

  • Fordel flødeost på den ene side af tortillawrappen
  • Placer røget laks i et tynd lag ovenpå flødeosten og fordel dernæst frisk spinat herpå
  • Rul wrappen stramt sammen og skær den i små skiver
  • Gentag samme procedure ved næste tortilla wrap
  • Placer lakserullerne på en tallerken med salat, citron skåret i skiver og frisk dild

Salat:

  • Fordel salat ud på en stor tallerken og drys med dressing af olivenolie, balsamicoeddike, salt og peber