Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Foodprep: måltidssalat
Forb. tid
5
minutter
minutter
Tilb. tid
5
minutter
minutter
Antal
1
personer
Forfatter
Maria Vestergaard
Ingredienser
Salat:
100
g
spidskål (hvid og/eller rød)
200
g
kikærter
100
g
kogt quinoakerner
100
g
oliven
2
forårsløg
100
g
bagt sød kartoffel (eller anden grøntsag)
Appelsin vinaigrette
2
spsk.
appelsinsaft
1
spsk.
olivenolie
1
spsk.
hvidvins eddike
1
tsk.
flydende honning
1
tsk.
sennep
1
tsk.
salt
1/2
tsk.
peber
Sådan gør du
Appelsin vinaigrette:
Bland ingredienserne til dressingen godt sammen og placer det i bunden af et syltetøjsglas/patentglas, 750ml.
Salat:
Snit kål fint og fordel det i bunden af glasset
Skyl kikærter grundigt og hæld dem i glasset
Tilsæt kogt quinoa kerner og dernæst sorte oliven, forårsløg skåret i skiver og evt. bagt sød kartoffel eller anden grøntsag
Sæt låg på glasset eller bøtten og opbevar glasset i køleskabet i op til 3 dage