Go Back
+ servings
Bruschetta med Grana Padano
Udskriv

Bruschetta med Grana Padano

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 1 baguette
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk. flagesalt
  • 100 ml mørk balsamico eddike
  • 50 g parmaskinke
  • 1 æble
  • 50 g Grana Padano
  • frisk basilikum

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 graders varmluft
  • Skær baguette i tynde skiver
  • Halver hvidløgs fedet og gnid det på den ene side af brødet
  • Pensl brødene med olivenolie og drys med flagesalt
  • Rist brødene i ovnen i ca. 5-7min eller til brødene er blevet let gyldne på toppen
  • Kog balsamicoeddike ind til en tyk, karamelliseret væske i en lille gryde
  • Skær æble i tynde skiver og placer frugten sammen med et lille stykke parmaskinke på et stykke brød
  • Hæld en anelse balsamico glace udover alle bruscettaerne
  • Riv Grana Padano udover den færdige appetizer og drys med frisk basilikum