Go Back
+ servings
Påskemuffins
Udskriv

Påskemuffins

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 25 minutter
Antal 10 påskemuffins

Ingredienser

Citronmuffins:

  • 200 g sukker
  • 3 æg
  • 200 g hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 150 g smør
  • 2 spsk. citronsaft

Frosting:

  • 50 g blødt, stuetempereret smør
  • 150 g flormelis
  • 200 g flødeost, natural
  • 2 spsk. citronsaft
  • påskeæg til pynt

Sådan gør du

Citronmuffins:

  • Pisk sukker og æg til en luftig æggemasse
  • Bland hvedemel og bagepulver i en skål for sig og tilsæt de tørre ingredienser til kagedejen
  • Smelt smør ved svag varme og tilsæt det til kagedejen sammen med citronsaft
  • Fordel kagedejen i tykke papirs muffinsforme og bag kagerne i ovnen ved 180 graders varme i ca. 25min eller til de er gennembagte og let gyldne
  • Lad dem afkøle helt inden de pyntes med frosting

Frosting:

  • Pisk blødt smør, flormelis, flødeost og citronsaft til en luftig frosting
  • Stil frostingen på køl indtil kagerne er færdigbagte og afkølede
  • Pynt kagerne med frosting vha. en sprøjtepose med tilhørende tyl eller smør blot frostingen på kagerne
  • Fordel påskeæg på kagerne og server dem med det samme