Go Back
+ servings
One pot pasta
Udskriv

One pot pasta

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1/2 mellemstor squash
  • 225 g spaghetti
  • 1 dåse hakkede tomater
  • 70 g tomatpure
  • 400 g kogt eller stegt kyllingekød
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1/2 tsk. cayenne peber
  • 1 håndfuld frisk basilikum blade
  • 6 dl kogende vand
  • 1 grøntsags boullionterning
  • 250 ml madlavningsfløde
  • smages til med salt, peber og parmesan ost

Sådan gør du

  • Hak løg og hvidløg fint og riv squash groft på et rivejern
  • Skær det tilberedte kylling i tern (hvis det ikke allerede er tilberedt, steg det da forinden i små mundrette stykker med olie på en pande)
  • Tilsæt alle ingredienserne til gryden og lad det koge op
  • Skru ned når væsken når kogepunktet og spaghettien er faldet sammen
  • Sæt låg på og lad det simre i ca. 10min
  • Smag til med salt, peber, parmesan ost og evt. ekstra krydderier