Go Back
+ servings
Afrikansk linsegryde
Udskriv

Afrikansk linsegryde

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

  • 2 rødløg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 tsk. spidskommen
  • 2 tsk. gurkemeje
  • 1 tsk. kanel
  • 1 spsk. olivenolie
  • 5 cm frisk ingefær
  • 2 dåser hakkede tomater, 2*400ml
  • 100 g kikærter
  • 2 dl grønne linser, ukogte
  • 1 dåse kokosmælk, 400ml
  • 150 g frisk spinat
  • madbrød eller ris til servering

Sådan gør du

  • Hak rødløg og hvidløg fint og steg løgene bløde i en gryde med krydderier og olivenolie
  • Hak eller riv ingefær fint og tilsæt det til gryden sammen med hakkede tomater, kikærter og linser
  • Tilsæt kokosmælk og frisk spinat
  • Lad linsegryden langsomt koge op, sæt låg på, skru ned på lav varme og lad det simre under låg i ca. 15min til linserne er kogt færdige
  • Smag til med salt og peber og server linsegryden til ris eller sammen med madbrød