Go Back
+ servings
Udskriv

Salat med asparges

Forb. tid 45 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Antal 4 personer

Ingredienser

Salat med asparges:

  • 200 g baby kartofler
  • 1 pakke bacon, 70g
  • 500 g grønne asparges
  • 100 g ærter
  • 75 g rucola (eller feltsalat, romaine salat mm)
  • 200 g croutoner
  • 1 håndfuld dild
  • 25 g groft revet parmesan ost

Dressing:

  • 1 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. citronsaft
  • 1 tsk. sennep
  • 1 tsk. flydende honning
  • 1 tsk. salt

Sådan gør du

  • Vask kartoflerne grundigt under rent vand og kog dem i ca. 20min til de er kogt møre
  • Lad kartoflerne køle ned
  • Steg bacon på panden eller i ovnen i ca. 10min eller til det er stegt sprødt
  • Skær asparges i mundrette stykker og halver de små kartofler
  • Fordel alle ingredienserne på et fad og drys med frisk dild og groft revet parmesan ost

Dressing:

  • Bland ingredienserne til dressingen godt sammen og hæld dressingen udover salaten